lanté kaca bersih bg

Batré LiFePO4 pikeun Mesin Pembersih Lantai

Ngadamel Beberesih Langkung Éfisién sareng Langkung Gampang!

RoyPowLiFePO4 dirancang pikeun ngagentos batré asam timbal.Aranjeunna tiasa nganteurkeun jinis pangalaman anu teu repot sareng stabil.Kalayan salah sahiji kasempetan kami ngecas batré litium anu dipasang dina mesin beberesih lantai anjeun, anjeun moal kedah hariwang ngeunaan teu tiasa ngeusian deui ngecas anjeun samentawis pikeun mesin kakurangan listrik anjeun.Kantos.

Mangpaat

sanjiao

Dibandingkeun batré timbal-asam,
RoyPow LiFePO4batré…

efisiensi luhur&kakuatan leuwih

Tahan langkung lami sareng kirang waktosna

Kirang biaya dina sadaya kahirupan jasa

Batréna tiasa tetep dina kapal pikeun ngecas gancang

Taya perawatan, watering, atawa swapping nanaon deui

0
Pangropéa

5yr
Garansi

nepi ka
10yr
umur batre

-4~131℉
Lingkungan gawé

nepi ka
3.500+
Daur hirup

Naha milih batré mesin beberesih lantai tina RoyPow?

Éta langkung merenah, langkung stabil sareng efisien

Biaya kasempetan

Ngecas gancang sareng éfisién.

Henteu aya mémori, sareng muatan pinuh sakedik 2,5 jam.

Bisa dicas dina waktu istirahat jeung shift.

muatan pinuh bisa nahan ngeunaan 8 bulan.

Biaya kasempetan
Pangropéa

Nol Pangropéa

Kurang unplanned downtime.

Produktivitas luhur.

Taya waragad perawatan.

Panjang Umur

Kahirupan desain nepi ka 10 taun.

5 taun jaminan.

3 kali leuwih panjang batan umur batré timbal-asam.

Panjang Umur
beurat hampang

Beurat hampang

70% ngurangan beurat.

kinerja hadé.

Ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan biaya.

Eco-Friendly

Handap CO2émisi.

Taya haseup.

Taya tumpahan asam.

Ramah lingkungan
spanduk-6

Ultra Aman

Sadaya unit disegel.

Total stabilitas termal jeung kimiawi.

Sababaraha fungsi panyalindungan diwangun-di ngajadikeun batréna aman.

Suhu Gawé Lega

Gawéna ogé dina euweuh urusan suhu luhur atawa low.

Fungsi pemanasan diri ngajadikeun pangeusian langkung pilihan.

muatan pinuh bisa nahan ngeunaan 8 bulan.

Platforms_banner4
spanduk-5

Leuwih Stabil

Leuwih endurable dina sagala-cuaca kondisi.

Laksanakeun saé dina beueus sareng berdebu.

Nawiskeun pangalaman ningkat salajengna.

Hiji leyuran batré alus keur paling brand ngarah
pikeun mesin beberesih lanté

Éta umumna tiasa diterapkeun dina merek mesin beberesih lantai anu kasohor ieu:
eureka, Nilfisk, TENNANT, KINGWELL, Bennett, Clarke, jsb.

eureka

eureka

nilfilsk

Nilfisk

nyewa

NYEWA

kingwell

KINGWELL

bennett

Bennett

clarke

Clarke

Anu LiFePO4batré anu pangalusna pikeun mesin beberesih lanté anjeun?

Kami parantos ngembangkeun 24 tegangan, 36 sistem tegangan pikeun mesin beberesih lantai anjeun, milih anu leres ngamungkinkeun anjeun ngabersihan kalayan kakuatan anu langkung panjang sareng produktivitas ningkat.Sistem 24V, 36V kami variatif dina rating IP, pemanasan diri, kapasitas sareng saterasna, 36 batré tegangan umumna tiasa langkung kuat.Bisa jadi mantuan pikeun anjeun uninga produk hadé ku maca spésifikasi.Éta mangrupikeun batré litium-ion idéal pikeun mesin beberesih lantai anjeun.

24v-2

24V batré

cocog pikeun scrubbers

36V

36V batré

dianggo ogé pikeun sweepers lanté industri

RoyPow, Mitra Anjeun Dipercanten

sanjiao
Kusabab kakuatan transisi industri kana alternatip litium-ion, kami tetep tekad pikeun kamajuan batré litium pikeun nyayogikeun solusi anu langkung kompetitif sareng terpadu.

Kakuatan Téhnologi

Kusabab kakuatan transisi industri kana alternatip litium-ion, kami tetep tekad pikeun kamajuan batré litium pikeun nyayogikeun solusi anu langkung kompetitif sareng terpadu.

The Angkutan Gancang

The Angkutan Gancang

Kami parantos ngembangkeun sistem jasa pengiriman terintegrasi sacara konsisten, sareng tiasa nyayogikeun pengiriman anu ageung pikeun pangiriman tepat waktu.

Custom-Tailored

Custom-Tailored

Upami model anu sayogi henteu cocog sareng kabutuhan anjeun, kami nyayogikeun jasa tukang ngaput khusus pikeun modél mesin beberesih lantai anu béda.

Mertimbangkeun Service Saatos-Penjualan

Mertimbangkeun Service Saatos-Penjualan

Kami parantos bercabang di AS, Inggris, Afrika Kidul, Amérika Kidul, Jepang sareng saterasna, sareng narékahan pikeun nyebarkeun lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, RoyPow tiasa nawiskeun jasa saatos-jualan anu langkung éfisién sareng wijaksana.

Produk

sanjiao
24-3

24-Volt

LiFePO4 beberesih lanté
Batré Mesin

24v-4

24-Volt

LiFePO4 beberesih lanté
Batré Mesin

24v-5

24-Volt

LiFePO4 beberesih lanté
Batré Mesin

36V-1

36-Volt

LiFePO4 beberesih lanté
Batré Mesin

Taros Kami
Mangga eusian formulir di handap
Penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas mungkin

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami