Sistem kakuatan motif

Téknologi litium ngagedékeun mobil golf, forklift, AWP, FCM, sareng motor trolling.

Diajar deui

Sistem neundeun énergi

Kalebet ESS pikeun aplikasi padumukan, RV, laut, sareng treuk sareng panyimpenan listrik portabel.

Diajar deui

Tentang Kami

ROYPOW Hiji-eureun Solusi Energy Renewable

ROYPOW TECHNOLOGY didédikasikeun ka R&D, manufaktur sareng penjualan Sistem Batré Litium-ion salaku solusi anu eureun.

Kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman digabungkeun dina manufaktur énergi renewable sarta sistem batré, ROYPOW nyadiakeun Batré Litium-ion ngawengku paling hirup sapopoé jeung widang gawé: pikeun Low-Speed ​​Kandaraan kayaning carts golf, operator tanaga;Batré Industri pikeun dianggo dina Peralatan Penanganan Bahan sapertos forklift, platform kerja hawa sareng mesin beberesih lantai ogé Sistem Panyimpen Énergi anu tiasa diperbaharui pikeun padumukan, komérsial & industri, dipasang kandaraan sareng aplikasi laut.

ROYPOW téhnologidedicated ka R&D, manufaktur jeung jualan Litium-ion Batre Systems salaku solusi hiji-eureun.

Kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman digabungkeun dina manufaktur énergi renewable sarta sistem batré, RoyPow nyadiakeun Batré Litium-ion ngawengku paling hirup sapopoé jeung widang gawé.

A trailblazer tina litium + pasar bebas R & kamampuhan D Pabrikan kelas otomotif Jaringan penjualan & jasa global
A trailblazer tina litium + pasar bebas R & kamampuhan D Pabrikan kelas otomotif Jaringan penjualan & jasa global
A trailblazer tina litium + pasar

A trailblazer tina litium + pasar

Didedikasikeun kana sistem batré litium-ion salaku solusi sapinuhna pikeun ngahontal inovasi énergi sareng ngawangun merek énergi anu tiasa diperbaharui anu kasohor di dunya.Ayeuna, produk RoyPow nutupan sadaya kaayaan hirup & damel.

bebas R & kamampuhan D

bebas R & kamampuhan D

RoyPow gaduh tim R&D profésional sareng sistem IP & panyalindungan komprehensif kalayan patén-patén 62 sareng panghargaan anu otorisasi total.Produk urang sasuai jeung loba standar internasional.

Pabrikan kelas otomotif

Pabrikan kelas otomotif

Kalawan sistem MES canggih, garis assembly otomatis, sél terpadu tinggi-éféktif, BMS batré jeung téhnologi PACK dilaksanakeun, RoyPow sanggup "tungtung-to-tungtung" pangiriman terpadu jeung ngajadikeun produk urang kaluar-ngajalankeun norma industri.

Jaringan penjualan & jasa global

Jaringan penjualan & jasa global

Pangiriman tepat waktu & dukungan téknis réspon gancang sareng cabang anu didirikan di AS, Eropa, Jepang, Inggris, Australia, Afrika Kidul, jsb.

News & Blogs

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan