48 V Aerial Gawé Platform Batre

Batré litium ROYPOW 48 V ngagedékeun platform kerja hawa anjeun kalayan kakuatan anu tahan luhur dina angkat.Kaasup tapi henteu diwatesan ku batré 48 V LiFePO4 di handap ieu pikeun modél Aerial Work Platform.Nyadiakeun kakuatan sustained tinggi pikeun lifts hawa anjeun kalawan batré LiFePO4 pikeun Aerial Work Platforms.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan