Batré Forklift 80 V

Batré forklift ROYPOW 80 V, dirobih tina asam timbal ka ion litium, biaya-éféktif sareng ningkatkeun produktivitas.Kalebet tapi henteu dugi ka batré 80 V LiFePO4 di handap ieu pikeun modél forklift.Nganteurkeun produktivitas luhur pikeun operasi multi-shift.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan, wawasan sareng kagiatan ROYPOW panganyarna ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan