Bewara ngeunaan Robah Logo ROYPOW sareng Identitas Visual Perusahaan

Pelanggan anu dihormat,

Nalika bisnis ROYPOW berkembang, urang ningkatkeun logo perusahaan sareng sistem identitas visual, tujuanana pikeun langkung ngagambarkeun visi sareng nilai ROYPOW sareng komitmen kana inovasi sareng kaunggulan, sahingga ningkatkeun gambar sareng pangaruh merek sacara umum.

Ti ayeuna, ROYPOW Technology bakal nganggo logo perusahaan anyar di handap ieu.Dina waktos anu sami, perusahaan ngumumkeun yén logo lami bakal dileungitkeun sacara bertahap.

Logo heubeul jeung identitas visual heubeul dina situs web parusahaan, média sosial, produk & bungkusan, bahan promosi, sarta kartu bisnis, jeung sajabana bakal laun diganti ku nu anyar.Salila periode ieu, logo heubeul jeung anyar sarua otentik.

Hapunten tina kasulitan pikeun anjeun sareng perusahaan anjeun kusabab parobahan logo sareng identitas visi.Hatur nuhun pikeun pamahaman sareng perhatian anjeun, sareng kami ngahargaan kerjasama anjeun salami periode transformasi branding ieu.

ROYPOW Téhnologi Co., Ltd.
16 Juli 2023
  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan