Ngalanggan Ngalanggan sareng janten anu pangheulana terang ngeunaan produk anyar, inovasi téknologi sareng seueur deui.

ROYPOW 24 V LiFePO4 Batré Pack Anyar Ningkatkeun Kakuatan Petualangan Laut

Panulis: ROYPOW

0pintonan

Napigasi laut nganggo sistem onboard anu ngadukung rupa-rupa téknologi, alat navigasi, sareng alat-alat peryogi catu daya anu dipercaya.Ieu tempat batré litium ROYPOW dimaénkeun, nawiskeun solusi énergi laut anu kuat, kalebet bungkus batré 24 V LiFePO4 énggal, pikeun anu resep kana cai terbuka.

https://www.roypowtech.com/marine-ess/

Batré Litium pikeun Aplikasi Énergi Kelautan

Dina taun anyar, accu litium geus nyieun inroads kuat kana pasar kakuatan laut.Dibandingkeun sareng batré timah-asam konvensional, jinis litium mangrupikeun juara anu jelas dina neundeun énergi.Éta nawiskeun pangurangan anu signifikan dina ukuran sareng beurat, ngagerakkeun motor listrik kapal layar anjeun, alat kaamanan, sareng alat-alat onboard sanés tanpa nyandak rohangan kaleuleuwihan atanapi ngabeungbeuratanana.Tambih Deui, solusi litium-ion nyadiakeun kaluaran tegangan stabil salila operasi, ngecas dina laju leuwih gancang, nawarkeun hirup siklus jauh leuwih gede, sarta merlukeun pangropéa minimal pikeun ngadukung hiji lifespan éksténsif.Di luhureun sakabeh kauntungan ieu, pilihan litium boga kapasitas neundeun énergi jauh leuwih gede jeung kakuatan usable tur bisa ngurangan sagala kakuatan maranéhanana disimpen tanpa épék goréng, bari accu timbal-asam bisa ngadukung karuksakan signifikan lamun lemes handap satengah kapasitas gudang maranéhanana.

ROYPOW mangrupikeun salah sahiji panaratas global sareng pamimpin dina transisi tina timbal-asam ka batré litium.Pausahaan ngadopsi kimia litium beusi fosfat (LFP) dina accu na nu outperforms sub-tipe séjén tina kimia litium-ion dina kalolobaan aspék, nyadiakeun solusi kakuatan batré LFP canggih pikeun padumukan, komérsial, industri, wahana-dipasang, sarta aplikasi laut sabudeureun. dunya.

Pikeun pasar kakuatan laut, perusahaan parantos ngaluncurkeun sistem panyimpen énergi laut anu terpadu sareng batré litium 48 V pikeun nawiskeun solusi panyimpen énergi laut sadaya-listrik pikeun masalah listrik dumasar solar konvensional - mahal dina pangropéa ogé bahan bakar. konsumsi, ribut, jeung teu marahmay ka lingkungan, sarta mantuan ngahontal kabebasan kakuatan tina yachting.Batré 48 V parantos dipendakan janten pasangan anu penting dina kapal pesiar, sapertos dina kapal pesiar motor Riviera M400 12,3 m sareng kapal pesiar Méwah Motor- Ferretti 650 - 20 m.Ayeuna batré 24 V LiFePO4 diwanohkeun kana lineup produk laut ROYPOW.

https://www.roypowtech.com/marine-ess/

 

Anyar ROYPOW 24 V LFP Batre Leyuran

Batré pendatang 24 V LFP ieu dianggo pikeun syarat alat khusus atanapi masalah kasaluyuan.Salaku conto, sababaraha kapal nganggo sistem hidrolik pikeun ngalaksanakeun fungsi sapertos stabilisator sareng kadali setir.Parabot khusus dina parahu, kalebet sistem jangkar sareng alat komunikasi kakuatan tinggi, tiasa ogé peryogi catu daya 24 V pikeun pagelaran optimal.Mibanda tegangan dipeunteun 25,6 V, kapasitas dipeunteun 200 Ah, sarta dipeunteun énergi 5,12 kWh sarta ngarojong nepi ka 8 unit batré gawé dina paralel, kalawan total kapasitas ngahontal nepi ka 40,90 kWh.Hasilna, batré 24 V LFP sanggup nyertakeun langkung seueur alat onboard listrik pikeun waktos anu langkung panjang.

Pikeun nahan lingkungan laut anu nangtang, bungkus batré ROYPOW 24 V LFP tangguh sareng awét, nyumponan standar kelas otomotif pikeun nolak geter sareng guncangan.Masing-masing batré dirarancang pikeun umurna dugi ka 10 taun sareng tiasa tahan langkung ti 6,000 siklus, mastikeun kinerja anu tahan lami.Kaandalan sareng daya tahan langkung dijamin ku panyalindungan anu dipeunteun IP65 sareng parantosan suksés tés semprot uyah.Sumawona, batré 24 V LiFePO4 gaduh tingkat kaamanan anu paling luhur.Diwangun-di extinguisher seuneu jeung desain airgel éféktif nyegah seuneu.Sistem Manajemén Batré maju mandiri (BMS) ngaoptimalkeun kinerja unggal unit batré, sacara aktip nyaimbangkeun beban sareng ngatur siklus ngecas sareng ngecas pikeun maksimalkeun efisiensi sareng umur panjang sareng mastikeun operasi anu aman.Sadaya ieu nyumbang kana ampir enol pangropéa sapopoé sareng ngirangan biaya kapamilikan.

Sumawona, unit batré 24 V LiFePO4 ieu adaptif kana rupa-rupa sumber kakuatan, sapertos panél surya, alternator, atanapi kakuatan basisir, pikeun ngecas anu fleksibel sareng gancang.Pamilik yacht tiasa ngamangpaatkeun sumber énergi anu tiasa dianyari nalika sayogi, ngirangan ngandelkeun bahan bakar fosil sareng ngamajukeun pangalaman boating anu langkung sustainable.

 

Ngaronjatkeun Batré Kelautan ka ROYPOW Lithium

Ngaronjatkeun batré laut ka batré litium-ion relatif langkung mahal tibatan batré asam timbal.Leungit, nu boga meunang ngarasakeun sagala perks nu datang jeung accu litium, sarta aranjeunna salawasna patut sagala investasi dina jangka panjang.Pikeun ngagampangkeun pamutahiran janten langkung gampang, bungkus batré ROYPOW 24 V LiFePO4 pikeun énergi laut nganggo dukungan plug-and-play, gancang dipasang sareng pituduh pangguna sareng jasa téknis anu ramah.

Pek batré tiasa dianggo sareng sistem panyimpen énergi laut inovatif ROYPOW.Éta ogé cocog sareng merek inverter sanés nganggo sambungan CAN.Naha nuju solusi sadaya-dina-hiji atanapi damel sareng sistem anu tos aya, milih bungkus batré ROYPOW 24 V LFP, kakuatan henteu deui halangan pikeun petualangan onboard.

 

Artikel nu patali:

Layanan Kelautan Onboard Ngirimkeun Karya Mékanis Kelautan anu Langkung Saé sareng ROYPOW Marine ESS

ROYPOW Lithium Batre Pack Achieves kasaluyuan Jeung Victron Marine System Eléktro

Kamajuan téknologi batré pikeun sistem panyimpen énergi laut

 

blog
ROYPOW

ROYPOW TECHNOLOGY didédikasikeun pikeun R&D, manufaktur sareng penjualan sistem kakuatan motif sareng sistem panyimpen énergi salaku solusi anu eureun.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan