Kami milarian anjeun!

Éta bisnis anu dinamis sareng urang milarian individu dinamis anu tiasa janten bagian tina tim perusahaan sareng klien kami.
Kami milarian profésional ti rupa-rupa widang, kalayan pangalaman padet sareng karep ngadamel bédana.Kenal ROYPOW!

Janten bagian tina hal anu langkung ngajangjikeun!

Kami bakal ngahargaan anjeun sareng nawiskeun seueur alesan pikeun ngajaga anjeun bagja, motivasi, sareng damel di dieu.
Éta lingkungan anu kompetitif, tapi kami ningali éta mangrupikeun hal anu saé.Anjeun bakal kaluar tina naon anu anjeun lebetkeun kana éta.
Tungtungna, éta mangrupikeun tempat dimana anjeun tiasa ngalaksanakeun dina tingkat anu luhur, gaduh kasaimbangan kerja-hirup anu saé sareng kasempetan pikeun ngawangun karir anjeun.

Urang investasi dina kasuksésan Anjeun

Gabung tim kami!Anjeun bakal ningkatkeun nilai profésional anjeun sareng ngerjakeun proyék-proyék.

Penjualan
Rincian padamelan
Tujuan Pakasaban: Prospek sareng nganjang ka pangkalan klien ogé petunjuk anu disayogikeun
ngalayanan konsumén ku ngajual produk;minuhan kabutuhan customer.
 
tugas:
▪ Ladenan akun anu tos aya, kéngingkeun pesenan, sareng ngadamel akun énggal ku ngarencanakeun sareng ngatur jadwal kerja sapopoé pikeun nelepon kana toko penjualan anu tos aya atanapi poténsial sareng faktor perdagangan anu sanés.
▪ Fokus usaha jualan ku diajar volume aya na poténsi dealers.
▪ Ngirimkeun pesenan ku ngarujuk kana daptar harga sareng literatur produk.
▪ Ngajaga manajemén informed ku ngirimkeun laporan kagiatan sareng hasil, sapertos laporan telepon sapopoé, rencana kerja mingguan, sareng analisa wilayah bulanan sareng taunan.
▪ Ngawas kompetisi ku cara ngumpulkeun informasi pasar ayeuna ngeunaan harga, produk, produk anyar, jadwal pangiriman, téhnik dagang, jsb.
▪ Nyarankeun parobahan dina produk, jasa, jeung kawijakan ku cara mengevaluasi hasil jeung kamajuan kalapa.
▪ Resolves keluhan customer ku nalungtik masalah;ngembangkeun solusi;nyiapkeun laporan;nyieun rekomendasi ka manajemén.
▪ Ngajaga pangaweruh profésional sareng téknis ku ngahadiran bengkel pendidikan;reviewing publikasi profésional;ngadegkeun jaringan pribadi;ilubiung dina masarakat profésional.
▪ Nyadiakeun catetan sajarah ku ngajaga catetan on aréa jeung jualan customer.
▪ Kontribusi pikeun usaha tim ku accomplishing hasil patali sakumaha diperlukeun.
 
Kaahlian / Kualifikasi:
Layanan Pelanggan, Rapat Tujuan Penjualan, Kaahlian Panutup, Manajemén Wilayah, Kaahlian Prospecting, Negosiasi, Kapercayaan Diri, Pangaweruh Produk, Kaahlian Presentasi, Hubungan Klién, Motivasi Penjualan
Speaker Mandarin pikaresep
 
Gajih: $ 40,000-60,000 DOE
Copywriter Inggris asli
Rincian padamelan:
- Tulis, marios, sareng ngagosok salinan anu pikaresepeun pikeun komunikasi sareng promosi produk dina rupa-rupa platform sareng medium, kalebet situs wéb, brosur, tulisan média sosial, artikel PR, iklan, artikel blog, pidéo, sareng seueur deui anu nyanghareupan pasar basa Inggris.
- Gawé salaku bagian tina tim anu rupa-rupa ngamekarkeun konsép sareng ide kreatif pikeun kampanye pikeun ngadorong kasadaran merek sareng ngamajukeun peluncuran produk anyar.
- Ilubiung dina proyék branding salaku bagian tina tim anu langkung ageung.
- Atur proyék Copywriting sareng hubungan sareng sababaraha tim pikeun mastikeun proyék-proyék aya dina jalur sareng wates waktuna dicumponan.
 
Syarat:
- Panyatur basa Inggris asli, gelar sarjana.
- Dumasar di Shenzhen, Cina atawa AS jeung Inggris.
- Minimal 1-2 taun pangalaman nyerat salinan pikeun medium digital (situs wéb, artikel PR & Blog, iklan, jsb.).
- Kaahlian manajemén waktos anu saé sareng efisiensi kerja.
- Kamampuhan pikeun seueur tugas sareng sakaligus juggle sababaraha proyék dina lingkungan anu gancang sareng berorientasi hasil.
- Panon anu saé pikeun detil.
- Kabetot dina téhnologi jeung produk énergi renewable.
- Kaahlian komunikasi anu kuat, sikep positip, sareng pamaén tim.
- Mandarin Cina mangrupakeun tambah tapi teu wajib.
Asistén Usaha
Rincian padamelan
Tujuan Pakasaban: Prospek sareng nganjang ka pangkalan klien ogé petunjuk anu disayogikeun
ngalayanan konsumén ku ngajual produk;minuhan kabutuhan customer.
tugas:
▪ Ladenan akun anu tos aya, kéngingkeun pesenan, sareng ngadamel akun énggal ku ngarencanakeun sareng ngatur jadwal kerja sapopoé pikeun nelepon kana toko penjualan anu tos aya atanapi poténsial sareng faktor perdagangan anu sanés.
▪ Fokus usaha jualan ku diajar volume aya na poténsi dealers.
▪ Ngirimkeun pesenan ku ngarujuk kana daptar harga sareng literatur produk.
▪ Ngajaga manajemén informed ku ngirimkeun laporan kagiatan sareng hasil, sapertos laporan telepon sapopoé, rencana kerja mingguan, sareng analisa wilayah bulanan sareng taunan.
▪ Ngawas kompetisi ku cara ngumpulkeun informasi pasar ayeuna ngeunaan harga, produk, produk anyar, jadwal pangiriman, téhnik dagang, jsb.
▪ Nyarankeun parobahan dina produk, jasa, jeung kawijakan ku cara mengevaluasi hasil jeung kamajuan kalapa.
▪ Resolves keluhan customer ku nalungtik masalah;ngembangkeun solusi;nyiapkeun laporan;nyieun rekomendasi ka manajemén.
▪ Ngajaga pangaweruh profésional sareng téknis ku ngahadiran bengkel pendidikan;reviewing publikasi profésional;ngadegkeun jaringan pribadi;ilubiung dina masarakat profésional.
▪ Nyadiakeun catetan sajarah ku ngajaga catetan on aréa jeung jualan customer.
▪ Kontribusi pikeun usaha tim ku accomplishing hasil patali sakumaha diperlukeun.
Kaahlian / Kualifikasi:
Layanan Pelanggan, Rapat Tujuan Penjualan, Kaahlian Panutup, Manajemén Wilayah, Kaahlian Prospecting, Negosiasi, Kapercayaan Diri, Pangaweruh Produk, Kaahlian Presentasi, Hubungan Klién, Motivasi Penjualan
Speaker Mandarin pikaresep
Gajih: $ 40,000-60,000 DOE
 
Rincian padamelan
 
Tanggung jawab konci:
▪ Akting salaku titik kontak kahiji ka direktur menata
▪ Bertindak atas nama sareng ngawakilan sutradara upami diperyogikeun, kalebet ngokolakeun telepon, pananya sareng pamundut
▪ Ngalaporkeun deui ka sutradara kalayan catetan anu lengkep sareng akurat saatos henteuna
▪ Ngalaksanakeun proyék sacara rutin, kalebet perencanaan acara, nyandak pesenan sareng ngolah dumasar kana prosedur internal
▪ Ngahadiran rapat jeung nyieun catetan susulan
Syarat penting:
▪ Dididik nepi ka tingkat gelar
▪ Pangalaman sahenteuna dua taun dina posisi anu sami
▪ Kaahlian komunikasi tulisan sareng lisan anu saé. ( Dipikaresep nganggo basa Mandarin)
▪ Kompeténsi paket Microsoft Office
Profil kapribadian:
▪ Ngagunakeun inisiatif kalayan pangawasan minimal
▪ Dedicated kana kualitas sareng akurasi proyék ti mimiti dugi ka réngsé
▪ Bisa ngatur beban gawé beurat kalawan deadlines ketat
▪ Kaahlian organisasi anu saé
▪ Fleksibel sareng daék ngalaksanakeun tugas ad-hoc
▪ Nyaman digawé mandiri tur salaku bagian tina hiji tim
Kauntungannana:
Proyék pinuh waktos sareng gaji kalapa sareng bonus

Gajih: $ 3000-4000 DOE

Spesialis Pemasaran Lokal:
Rincian padamelan:
- Gawé raket sareng tim merek markas ROYPOW, ngalaksanakeun komunikasi pamasaran terpadu lokal ROYPOW, kalebet proyék online sareng offline;
- Sinergikeun sareng kolega média sosial markas, ngatur akun Facebook sareng Linkin ROYPOW USA, ngamekarkeun sareng ngatur YouTube sareng platform anu sanés sareng pangevaluasi;bareng jeung kolega markas Cina 'pikeun ngatur grup Facebook ROYPOW, ngamekarkeun grup média sosial anyar lamun perlu.
- Tulis, marios, sareng ngagosok salinan anu pikaresepeun pikeun komunikasi sareng promosi produk dina rupa-rupa platform sareng medium, kalebet situs wéb, brosur, tulisan média sosial, artikel PR, iklan, artikel blog, pidéo, sareng seueur deui anu nyanghareupan pasar basa Inggris.
- Perencanaan sareng nyiptakeun eusi, kalebet tulisan, pidéo, sareng poto.
- Ngembangkeun sareng gawé bareng média industri lokal, média kacau, forum online, atanapi platform pangaweruh pikeun ngalaksanakeun kampanye PR ROYPOW sareng promosi produk.
- Ngabantosan tim markas pikeun ngagampangkeun acara dagang lokal sareng alamat masalah pamasaran saluran.
- Gawé salaku wawakil lokal ROYPOW janten dina kaméra atawa wawancara mangrupakeun tambah.
 
Syarat:
- Panyatur basa Inggris asli, gelar sarjana.
- Dumasar di AS.
- Minimal 2 ~ 3 taun pangalaman komunikasi pamasaran.
- Kaahlian manajemén waktos anu saé sareng efisiensi kerja.
- Kamampuhan pikeun seueur tugas sareng sakaligus juggle sababaraha proyék dina lingkungan anu gancang sareng berorientasi hasil.
- Panon anu saé pikeun detil.
- Kabetot dina téhnologi jeung produk énergi renewable.
- Kaahlian komunikasi anu kuat, sikep positip, sareng pamaén tim.
- Mandarin Cina mangrupakeun tambah tapi teu wajib.

Henteu aya padamelan anu cocog?

Kami ngarepkeun aplikasi anu teu dihoyongkeun anjeun!

Taros Kami

tel_ico

Mangga eusian formulir Penjualan kami bakal ngahubungan anjeun pas mungkin

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan