Padumukan Energy Storage System Smart Technologies

Solusi panyimpen énergi padumukan sareng sistem batré canggih, sareng pasar canggih sareng kaahlian desain, tiasa janten solusi énergi anu paling dipercaya anu sacara konsisten ningkatkeun nilai anjeun.Nyimpen artos anjeun mangrupikeun anu urang laksanakeun, anu dirarancang khusus pikeun suplai énergi anjeun.Kami parantos ngembangkeun solusi panyimpen énergi portabel sacara komprehensif sareng solusi panyimpen énergi rumah tangga langkung jauh.

Naon Solusi Panyimpen Energi Perumahan ROYPOW?

ROYPOW solusi neundeun énergi padumukan kaasup sistem batré, inverter gudang batré, komponén PV.Sistem panyimpen énergi ti ROYPOW tiasa ngadukung révolusi énergi anjeun.

Naha kanggo apartemen, bumi, camp outdoor atanapi darurat kalayan sistem panyimpen énergi kami anjeun bakal salawasna mendakan solusi anu idéal.

Énergi_2

Simpen samentawis énergi tina énergi photovoltaic anjeun, teras dianggo nalika anjeun peryogina, sareng nalika tanaga surya seueur pisan, anjeun tiasa ngajual tambahan ka perusahaan énergi listrik.Ieu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun énergi héjo 24 jam sadinten, tiasa ngirangan biaya listrik anjeun, bahkan tiasa nyumbang kana transformasi énergi héjo pikeun sakumna masarakat.

Pilihan anu langkung saé pikeun Solusi Énergi Perumahan-LiFePO4 Batré

Éta cocog pisan pikeun dianggo sareng batré LiFePO4 kami.Ningali payun, kamajuan anu diperkirakeun dina sistem panyimpen énergi litium-ion bakal ngabantosan gelombang anu bakal datang anu tiasa diskalakeun pikeun ngaréspon kabutuhan variabel.

Manjangkeun-batré-lifespans

Manjangkeun umur batre

Ku ngabantosan manjangkeun umur batre, para investor bakal ningali paningkatan pendapatan sareng pamulangan.

High-spésifik-énergi

Énergi spésifik tinggi

Batré litium beusi fosfat (LiFePO4) gaduh kaunggulan énergi spésifik anu luhur, beurat hampang sareng umur siklus panjang.

Suhu-panyalindungan

Perlindungan suhu

Éta ngagaduhan fungsi over-charge, over-discharge, over-current, short-circuit sareng panyalindungan suhu tina pak batré.

Alesan Alus Pikeun ROYPOW Energy Storage Solutions
Garansi Perusahaan
  • > Merek ngarah global anu ngembang dina widang R&D sareng manufaktur batré litium.

  • > Garansi langkung panjang - sabab kami terang kami tiasa ngandelkeun sistem panyimpen énergi kami.

  • > Efisiensi MPPT anu langkung luhur, pikeun fungsi MPPT batré PV anu stabil sareng efisien.

  • > Ngecas leuwih gancang demi batré LiFePO4 canggih.

Kakuatan Téhnologi
  • > Dirancang umur batre nepi ka 10 taun, jadi eta cocog pikeun jangka panjang siklus charge-discharge.

  • > kasaluyuan High BMS, sambungan seamless kalawan inverter neundeun énergi.

  • > Operasi hareup jeung wiring, instalasi merenah tur pamaliharaan.

  • > Desain modular, volume leutik, beurat hampang.

Ékonomi
  • > Aktipkeun anjeun kamerdikaan naek biaya listrik.

  • > Taya biaya perawatan batré pisan.

  • > Ngajual energi kaleuleuwihan ka perusahaan listrik.

  • > Ngurangan biaya sirkuit pikeun sistem konversi AC / DC komprehensif.

Ramah lingkungan
  • > Efisiensi hébat konversi énergi lampu bisa nyadiakeun anjeun 24 jam énergi héjo.

  • > Pasokan énérgi héjo anu konstan tiasa mawa seueur mangpaat pikeun lingkungan.

  • > Ningkatkeun sistem énergi anjeun, sareng tiasa nyingkahan bahan bakar fosil sabisa-bisa.

  • > Jieun kontribusi pikeun ngaronjatkeun énergi renewable pikeun sakabéh masarakat.

ROYPOW, Mitra Anjeun Dipercanten
Kami parantos bercabang di AS, Inggris, Afrika Kidul, Amérika Kidul, Jepang sareng saterasna, sareng narékahan pikeun nyebarkeun lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, RoyPow tiasa nawiskeun jasa saatos-jualan anu langkung éfisién sareng wijaksana.
Mertimbangkeun Service Saatos-Penjualan

Kami parantos bercabang di AS, Inggris, Afrika Kidul, Amérika Kidul, Jepang sareng saterasna, sareng narékahan pikeun nyebarkeun lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, RoyPow tiasa nawiskeun jasa saatos-jualan anu langkung éfisién sareng wijaksana.

Ku sabab kakuatan transisi industri kana alternatip litium-ion, kami tetep tekad pikeun kamajuan batré litium pikeun nyayogikeun solusi anu langkung kompetitif sareng terpadu.
Kakuatan Téhnologi

Ku sabab kakuatan transisi industri kana alternatip litium-ion, kami tetep tekad pikeun kamajuan batré litium pikeun nyayogikeun solusi anu langkung kompetitif sareng terpadu.

Kami parantos ngembangkeun sistem jasa pengiriman terintegrasi sacara konsisten, sareng tiasa nyayogikeun pengiriman anu ageung pikeun pangiriman tepat waktu.
The Angkutan Gancang

Kami parantos ngembangkeun sistem jasa pengiriman terintegrasi sacara konsisten, sareng tiasa nyayogikeun pengiriman anu ageung pikeun pangiriman tepat waktu.

Upami model anu sayogi henteu cocog sareng kabutuhan anjeun, kami nyayogikeun jasa tukang ngaput khusus pikeun modél karanjang golf anu béda.
Custom-Tailored

Upami model anu sayogi henteu cocog sareng kabutuhan anjeun, kami nyayogikeun jasa tukang ngaput khusus pikeun modél karanjang golf anu béda.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan, wawasan sareng kagiatan ROYPOW panganyarna ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan