Litium-ion

Kumaha Aman Batré Litium-Ion?

Batré LiFePO4 kami dianggap aman, henteu kaduruk sareng henteu ngabahayakeun pikeun struktur kimia sareng mékanis anu unggul.
Éta ogé tiasa nahan kaayaan anu parah, janten tiis tiris, panas scorching atanapi rupa bumi kasar.Nalika ngalaman kajadian picilakaeun, sapertos tabrakan atanapi sirkuit pondok, aranjeunna moal ngabeledug atanapi seuneu, sacara signifikan ngirangan kamungkinan cilaka.Upami anjeun milih batré litium sareng ngarepkeun panggunaan di lingkungan anu bahaya atanapi teu stabil, batré LiFePO4 sigana janten pilihan anu pangsaéna.Éta ogé patut disebatkeun yén aranjeunna henteu beracun, henteu kontaminasi sareng henteu ngandung logam bumi jarang, ngajantenkeun aranjeunna sadar lingkungan.

Naon ari BMS?Naon eusina sareng dimana ayana?

BMS nyaéta pondok pikeun System Management Batre.Ieu kawas sasak antara batré jeung pamaké.BMS ngajagi sél tina karusakan - biasana tina tegangan langkung atanapi sahandapeun, arus langkung, suhu luhur atanapi sirkuit pondok éksternal.BMS bakal mareuman batré pikeun ngajaga sél tina kaayaan operasi anu teu aman.Kabéh batré RoyPow geus diwangun-di BMS pikeun ngatur tur ngajaga aranjeunna ngalawan jenis ieu masalah.

BMS batré forklift kami mangrupikeun desain inovatif téknologi tinggi anu didamel pikeun ngajagi sél litium.Fitur Di antarana: Ngawaskeun jarak jauh sareng OTA (leuwih hawa), manajemén termal, sareng sababaraha panyalindungan, sapertos Saklar Perlindungan Tegangan Rendah, Saklar Perlindungan Tegangan, Saklar Perlindungan Sirkuit pondok, jsb.

Naon harepan hirup batré?

Batré RoyPow tiasa dianggo sakitar 3,500 siklus kahirupan.Kahirupan desain batré sakitar 10 taun, sareng kami nawiskeun anjeun garansi 5 taun.Ku alatan éta, sanajan aya ongkos upfront leuwih jeung RoyPow LiFePO4 Batre, pamutahiran ngahemat anjeun nepi ka 70% biaya batré leuwih 5 taun.

Paké tips

Naon anu kuring tiasa nganggo Batré Litium?

Batré kami ilaharna dipaké dina carts golf, forklifts, platform gawé hawa, mesin beberesih lanté, jsb Kami dedicated ka accu litium pikeun leuwih 10 taun, jadi kami profésional dina litium-ion ngagantikeun widang kalungguhan-asam.Naon deui, éta tiasa diterapkeun dina solusi panyimpen énérgi di bumi anjeun atanapi kakuatan AC treuk anjeun.

Abdi hoyong ngarobih kana batré litium beusi fosfat.Naon anu kuring kedah terang?

Sedengkeun pikeun ngagantian batré, Anjeun kudu mertimbangkeun kapasitas, kakuatan, jeung sarat ukuran, kitu ogé mastikeun Anjeun boga carjer katuhu.(Upami anjeun dilengkepan pangecas RoyPow, batré anjeun bakal langkung saé.)

Émut, nalika ningkatkeun tina asam timbal ka LiFePO4, anjeun tiasa ngirangan batré anjeun (dina sababaraha kasus dugi ka 50%) sareng tetep waktos jalanna sami.Éta ogé patut disebatkeun, aya sababaraha patarosan beurat anu anjeun kedah terang ngeunaan alat-alat industri sapertos forklift sareng saterasna.

Punten ngahubungi dukungan téknis RoyPow upami anjeun peryogi bantosan sareng pamutahiran anjeun sareng aranjeunna bakal resep ngabantosan anjeun milih batré anu leres.

Naha éta tiasa dianggo dina hawa tiis?

Batré urang tiasa dianggo dugi ka -4 ° F (-20 ° C).Kalayan fungsi pemanasan diri (opsional), aranjeunna tiasa dicas deui dina suhu anu rendah.

Ngecas

Kumaha kuring ngeusi batre litium?

Téknologi ion litium kami nganggo sistem panyalindungan batré anu paling canggih pikeun nyegah karusakan batré.Hadé pisan pikeun anjeun milih pangecas anu dikembangkeun ku RoyPow, ku kituna anjeun tiasa ngamaksimalkeun batré anjeun kalayan aman.

Naha batré litium ion tiasa dicas iraha waé?

Leres, batré litium-ion tiasa dicas deui iraha waé.Beda sareng batré asam timbal, éta moal ngarusak batré pikeun ngamangpaatkeun kasempetan ngecas, anu hartosna pangguna tiasa nyolok batré nalika istirahat tuang siang kanggo ngeusian muatan sareng ngabéréskeun shiftna tanpa batréna rendah teuing.

Upami dirobih kana batré litium, naha pangecas kedah robih?

Punten perhatikeun yén batré litium asli urang sareng carjer asli tiasa langkung efektif.Émut: Upami anjeun masih nganggo pangecas batré timbal-asam asli anjeun, éta moal tiasa ngeusi batre litium kami.Sareng sareng pangecas anu sanés, kami henteu tiasa ngajanjikeun yén batré litium tiasa pinuh ngalaksanakeun sareng naha éta aman atanapi henteu.Teknisi kami nyarankeun anjeun nganggo carjer asli kami.

Naha kuring kedah mareuman bungkus saatos unggal panggunaan?

No. Ngan lamun Anjeun ninggalkeun carts kalawan sababaraha minggu atawa bulan, sarta kami nyarankeun tetep leuwih ti 5 bar mun anjeun mareuman "MAIN SWITCH" dina batréna, éta bisa disimpen nepi ka 8 bulan.

Naon metode ngecas carjer?

Carjer kami nyandak cara ngecas arus konstan sareng tegangan konstan, anu hartosna batré mimiti dicas dina arus konstan (CC), teras dicas dina arus 0.02C nalika tegangan batré ngahontal tegangan anu dipeunteun.

Naha carjer teu tiasa ngeusi batre?

Pariksa heula status indikator carjer.Lamun lampu beureum hurung, mangga sambungkeun colokan ngecas ogé.Lamun lampu héjo padet, mangga pastikeun yén ari DC disambungkeun pageuh kana batréna.Lamun sagalana geus ok tapi masalah persists, mangga ngahubungan RoyPow Saatos-jualan Service Center

Naha carjer bakal kedip-kedip lampu beureum jeung alarem?

Punten parios upami kabel DC (kalayan sensor NTC) dihubungkeun sacara aman heula, upami henteu lampu beureum bakal hurung sareng alarem nalika induksi kontrol suhu teu kadeteksi.

Ngarojong

Kumaha carana install batré RoyPow lamun dibeuli?Aya tutorialna?

Anu mimiti, urang tiasa nawiskeun anjeun tutorial online.Kadua, upami diperyogikeun, teknisi kami tiasa nawiskeun anjeun pituduh dina situs.Ayeuna, jasa anu langkung saé tiasa ditawarkeun dimana urang gaduh langkung ti 500 dealer pikeun batré karanjang golf, sareng puluhan dealer pikeun batré dina forklift, mesin beberesih lantai sareng platform kerja hawa, anu ningkat gancang.Urang boga gudang sorangan di Amérika Serikat, sarta bakal dilegakeun ka Britania Raya, Jepang jeung saterusna.Naon deui, kami ngarencanakeun pikeun nyetél pabrik perakitan di Texas di 2022, pikeun nyumponan kabutuhan palanggan dina waktosna.

Tiasa RoyPow nawiskeun dukungan, upami urang teu gaduh tim téknis?

Sumuhun, urang tiasa.Teknisi kami bakal nyayogikeun pelatihan sareng bantosan profésional.

Naha RoyPow bakal ngadukung MARKETING?

Leres, kami nengetan hébat kana promosi sareng pamasaran merek, anu mangrupikeun kauntungan urang.Urang meuli promosi brand multi-kanal, kayaning promosi stan paméran offline, urang bakal ilubiung dina paméran parabot kawentar di Cina jeung mancanagara.Kami ogé merhatikeun média sosial online, sapertos FACEBOOK, YOUTUBE sareng INSTAGRAM, jsb. Urang ogé milarian langkung seueur iklan média offline, sapertos média majalah terkemuka di industri.Contona, batré karanjang golf urang boga kaca iklan sorangan dina majalah karanjang golf panggedéna di Amérika Serikat.

Dina waktos anu sami, urang nyiapkeun langkung seueur bahan publisitas pikeun promosi merek kami, sapertos poster sareng paméran nangtung pikeun tampilan toko.

Upami aya anu lepat sareng batré, kumaha carana ngalereskeun?

Batré kami gaduh garansi lima taun pikeun nganteurkeun anjeun kana katenangan pikiran.Batré forklift sareng modul BMS sareng 4G anu tiasa dipercaya tinggi kami nyayogikeun ngawaskeun jarak jauh, diagnosis jauh sareng ngamutahirkeun parangkat lunak, ku kituna tiasa ngabéréskeun masalah aplikasi gancang.Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi tim penjualan kami.

Sababaraha hal husus pikeun forklifts atanapi carts golf

Naha batré RoyPow tiasa dianggo dina sadaya forklift listrik kadua leungeun?Naha kedah gaduh protokol sareng sistem forklift?

Dasarna, batré RoyPow tiasa dianggo pikeun kalolobaan forklift listrik kadua.100% tina forklift listrik kadua anu aya di pasar nyaéta batré asam timbal, sareng batré asam timbal teu ngagaduhan protokol komunikasi, janten dasarna, batré litium forklift kami tiasa gampang ngagentos batré asam timbal pikeun panggunaan mandiri tanpa protokol komunikasi.

Upami forklift anjeun énggal, salami anjeun muka protokol komunikasi ka kami, kami ogé tiasa nyayogikeun batré anu saé tanpa aya masalah.

Naha batré forklift anjeun tiasa ngaktifkeun aplikasi multi-shift?

Leres, batré kami mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun multi-shift.Dina kontéks operasi sapopoé, batré urang tiasa dicas sanajan dina waktos istirahat pondok, sapertos istirahat atanapi ngopi.Sareng batréna tiasa cicing dina alat pikeun ngecas.Muatan kasempetan gancang tiasa mastikeun armada ageung damel 24/7.

Naha anjeun tiasa nempatkeun batré litium dina karanjang golf anu lami?

Leres, Batré Litium mangrupikeun hiji-hijina batré litium "Drop-In-Ready" anu leres pikeun gerbong golf.Ukuranna sami sareng batré asam timbal anjeun ayeuna anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih kendaraan anjeun tina asam timbal ka litium dina waktos kirang ti 30 menit.Ukuranna sami sareng batré asam timbal anjeun ayeuna anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih kendaraan anjeun tina asam timbal ka litium dina waktos kirang ti 30 menit.

Naonruntuyan Pbatré pikeun carts golf ti RoyPow?

Theruntuyan Pmangrupakeun versi kinerja luhur batré RoyPow dirancang pikeun husus sarta aplikasi nuntut.Éta dirancang pikeun mawa beban (utilitas), multi-seater sareng kandaraan rupa bumi kasar.

Sabaraha beurat batréna?Naha kuring kedah ningkatkeun counterweight tina karanjang golf?

Beurat unggal batré variasina, mangga tingal lambar spésifikasi pakait pikeun detil, Anjeun bisa ningkatkeun counterweight nurutkeun beurat sabenerna diperlukeun.

Kumaha ngalakukeun nalika batré gancang kaluar tina kakuatan?

Punten parios heula sekrup sareng kabel sambungan kakuatan internal, sareng pastikeun sekrupna kedap sareng kabelna henteu ruksak atanapi corroded.

Naha karanjang golf henteu nunjukkeun muatan nalika dihubungkeun sareng batré

Mangga pastikeun yén méteran / gauge disambungkeun aman ka port RS485.Lamun sagalana geus ok tapi masalah persists, mangga ngahubungan RoyPow Saatos-jualan Service Center

Panyungsi lauk

Naon kaunggulan batré finders fishing anjeun?

Modul Bluetooth4.0 sareng WiFi ngamungkinkeun urang ngawas batré liwat APP iraha waé sareng éta bakal otomatis ngalih ka jaringan anu sayogi (opsional).Salaku tambahan, batréna gaduh résistansi anu kuat pikeun korosi, halimun uyah sareng kapang, jsb.

Solusi neundeun énergi rumah tangga

Naon sistem panyimpen énergi batré ion litium?

Sistem panyimpen énergi batré nyaéta sistem batré anu tiasa dicas deui anu nyimpen énergi tina susunan surya atanapi jaringan listrik sareng nyayogikeun énergi éta ka bumi atanapi bisnis.

Naha batré mangrupikeun alat panyimpen énergi?

Batré mangrupikeun bentuk panyimpen énergi anu paling umum.Batré litium-ion gaduh dénsitas énergi anu langkung saé dibandingkeun sareng batré asam timbal.Téknologi panyimpen batré biasana sakitar 80% dugi ka langkung ti 90% éfisién pikeun alat litium-ion anu langkung énggal.Sistem batré anu nyambung ka konvérsi solid-state ageung parantos dianggo pikeun nyaimbangkeun jaringan distribusi listrik.

Naha urang peryogi neundeun batré?

Batré nyimpen énergi anu tiasa dianyari, sareng nalika diperyogikeun, aranjeunna tiasa gancang ngaleupaskeun énergi kana grid.Hal ieu ngajadikeun catu daya leuwih diaksés jeung bisa diprediksi.Énergi anu disimpen dina batré ogé tiasa dianggo dina waktos paménta puncak, nalika langkung seueur listrik diperyogikeun.

Kumaha panyimpen batré tiasa ngabantosan jaringan listrik?

Sistem Panyimpen Énergi Batré (BESS) mangrupikeun alat éléktrokimia anu ngeusi batre tina grid atanapi pembangkit listrik teras ngaluarkeun énergi éta dina waktos engké pikeun nyayogikeun listrik atanapi jasa jaringan sanés nalika diperyogikeun.

Lamun urang sono hiji hal,punten kirimkeun kami email sareng patarosan anjeun sareng kami bakal ngabales anjeun gancang.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan