Mangpaat

Dibandingkeun sareng batré asam timbal, batré ROYPOW LiFePO4…
  • > Efisiensi leuwih luhur & kakuatan leuwih

  • > Awét leuwih lila jeung kurang downtime

  • > Biaya kirang dina sakabéh kahirupan jasa

  • > Batré bisa tetep dina dewan pikeun ngecas gancang

  • > Henteu aya perawatan, nyiram, atanapi gentos deui

  • 0

    Pangropéa
  • 5yr

    Garansi
  • nepi ka10yr

    umur batre
  • -4~131′F

    Lingkungan gawé
  • 3.500+

    Siklus hirup

Mangpaat

daptar

Naha milih batré mesin beberesih lanté tina ROYPOW?

Éta langkung merenah, langkung stabil sareng efisien
Biaya kasempetan
  • > Ngecas gancang jeung efisien.

  • > Taya memori, sarta ngeusi pinuh salaku saeutik salaku 2,5 jam.

  • > Bisa dicas dina waktu istirahat jeung shift.

  • > muatan pinuh bisa tahan ngeunaan 8 bulan.

Nol Pangropéa
  • > Kurang unplanned downtime.

  • > Produktivitas luhur.

  • > Henteu aya biaya perawatan.

Panjang Umur
  • > Hirup desain nepi ka 10 taun.

  • > garansi 5 taun.

  • > 3 kali leuwih panjang batan umur batré timbal-asam.

Beurat hampang
  • > 70% ngurangan beurat.

  • > kinerja hadé.

  • > Ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan biaya.

Eco-Friendly
  • > Turunkeun émisi CO2.

  • > Taya haseup.

  • > Taya tumpahan asam.

Ultra Aman
  • > Sadaya unit disegel.

  • > Total stabilitas termal jeung kimiawi.

  • > Sababaraha fungsi panyalindungan diwangun-di ngajadikeun batréna aman.

Suhu Gawé Lega
  • > Gawéna ogé dina euweuh urusan suhu luhur atawa low.

  • > Fungsi timer pemanasan ngajadikeun recharging leuwih pilihan.

  • > muatan pinuh bisa tahan ngeunaan 8 bulan.

Leuwih Stabil
  • > Leuwih endurable dina sagala-cuaca kondisi.

  • > Laksanakeun saé dina beueus sareng lebu.

  • > Nawiskeun pangalaman ningkat salajengna.

Solusi batré anu saé pikeun kalolobaan merek ngarah pikeun mesin beberesih lantai

Éta umumna tiasa diterapkeun dina merek mesin beberesih lantai anu kasohor ieu: eureka, Nilfisk, TENNANT, KINGWELL, Bennett, Clarke, jsb.

  • eureka

    eureka

  • Nilfisk

    Nilfisk

  • NYEWA

    NYEWA

  • KINGWELL

    KINGWELL

  • Bennett

    Bennett

  • Clarke

    Clarke

Solusi batré anu saé pikeun kalolobaan merek ngarah pikeun mesin beberesih lantai

Éta umumna tiasa diterapkeun dina merek mesin beberesih lantai anu kasohor ieu: eureka, Nilfisk, TENNANT, KINGWELL, Bennett, Clarke, jsb.

  • eureka

    eureka

  • Nilfisk

    Nilfisk

  • NYEWA

    NYEWA

  • KINGWELL

    KINGWELL

  • Bennett

    Bennett

  • Clarke

    Clarke

Batré LiFePO4 mana anu pangsaéna pikeun mesin beberesih lantai anjeun?

Kami parantos ngembangkeun 24 tegangan, 36 sistem tegangan pikeun mesin beberesih lantai anjeun, milih anu leres ngamungkinkeun anjeun ngabersihan kalayan kakuatan anu langkung panjang sareng produktivitas ningkat.Sistem 24V, 36V kami variatif dina rating IP, pemanasan diri, kapasitas sareng saterasna, 36 batré tegangan umumna tiasa langkung kuat.Bisa jadi mantuan pikeun anjeun uninga produk hadé ku maca spésifikasi.Éta batré litium-ion idéal pikeun mesin beberesih lantai anjeun.

ROYPOW, Mitra Anjeun Dipercanten

  • Kakuatan Téhnologi
    Kakuatan Téhnologi

    Ku sabab kakuatan transisi industri kana alternatip litium-ion, kami tetep tekad pikeun kamajuan batré litium pikeun nyayogikeun solusi anu langkung kompetitif sareng terpadu.

  • Mertimbangkeun Service Saatos-Penjualan
    Mertimbangkeun Service Saatos-Penjualan

    Kami parantos bercabang di AS, Inggris, Afrika Kidul, Amérika Kidul, Jepang sareng saterasna, sareng narékahan pikeun nyebarkeun lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, RoyPow tiasa nawiskeun jasa saatos-jualan anu langkung éfisién sareng wijaksana.

  • Custom-Tailored
    Custom-Tailored

    Upami model anu sayogi henteu cocog sareng kabutuhan anjeun, kami nyayogikeun jasa tukang ngaput khusus pikeun modél karanjang golf anu béda.

  • The Angkutan Gancang
    The Angkutan Gancang

    Kami parantos ngembangkeun sistem jasa pengiriman terintegrasi sacara konsisten, sareng tiasa nyayogikeun pengiriman anu ageung pikeun pangiriman tepat waktu.

Taros Kami

tel_ico

Mangga eusian formulir Penjualan kami bakal ngahubungan anjeun pas mungkin

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan