Dayakeun motor trolling anjeun kalayan nilai anu luar biasa.

Kalawan ROYPOW téhnologi litium beusi fosfat (LiFePO4) canggih, batréna nganteurkeun kakuatan kuat, beurat torek, sarta panungtungan 3 kali leuwih panjang batan accu asam kalungguhan - nyadiakeun nilai luar biasa pikeun motor trolling Anjeun.

Mangpaat

Idéal pikeun motor trolling Anjeun
  • > Fokus dina ngudag lauk sareng nikmati jam-jaman dina cai.

  • > Nol pangropéa - euweuh watering, euweuh asam, euweuh corrosions.

  • > Gampang masang - dirancang husus liang ningkatna mawa hiji instalasi gampang.

  • > Daya tahan - gampang kakuatan motor trolling anjeun sapopoe.

  • > Kapasitas anu langkung tiasa dianggo - tanpa voltase telat dinten sag dumadakan.

  • 0

    Pangropéa
  • 5yr

    Garansi
  • nepi ka10yr

    umur batre
  • nepi ka70%

    Ngahemat biaya dina 5 taun
  • 3.500+

    Siklus hirup

Mangpaat

daptar

Naha milih ROYPOW trolling solusi batré motor

Kuat, dipercaya sareng sederhana.
Éféktif ongkos
  • > Nepi ka 10 taun desain hirup, umur panjang.

  • > Dicadangkeun ku garansi perpanjangan 5 taun, mastikeun katenangan pikiran.

  • > Pangeluaran nepi ka 70% bisa dihemat dina 5 taun.

Colokkeun & Paké
  • > The dirancang husus ningkatna liang mawa hiji instalasi gampang tur gancang.

  • > Beurat hampang, gampang maneuver sareng ngarobih arah.

  • > Leupaskeun-di ngagantian pikeun accu lead-asam.

  • > Tahan kana geter & shock.

Daya kabebasan anjeun
  • > Anjeun bisa mancing kalawan bébas nahan angin jeung ombak.

  • > Daya tahan mantuan pikeun ngarojong fishing titik-konci sapopoe.

  • > Aranjeunna mantap nu ngaktipkeun a mulus tur steadily tetep dina caina.

  • > Ngarasakeun waktos Anjeun & indulge minat Anjeun, nilai loba pikeun fishing Anjeun.

Ngecas dina kapal
  • > Batré bisa cicing dina alat keur ngecas.

  • > Bisa dicas deui iraha wae tanpa mangaruhan umur batre.

  • > Nyingkirkeun résiko kacilakaan ganti batré.

Calakan
  • > Bluetooth - mantau batré anjeun tina handphone anjeun iraha waé liwat konektipitas Bluetooth.

  • > Diwangun-di circuit equalization, nu bisa ngawujudkeun pinuh waktos equalization.

  • > Sambungan WiFi madhab (Pilihan) - Taya sinyal jaringan bari fishing di alam liar?Tong hariwang!Batré kami ngagaduhan terminal data nirkabel anu tiasa sacara otomatis pindah ka operator jaringan anu sayogi sacara global.

Ultra Aman
  • > Batré LiFePO4 gaduh stabilitas termal sareng kimia anu luhur.

  • > Waterproof & panyalindungan korosi, kacida tahan ka kaayaan ekstrim.

  • > Sababaraha panyalindungan diwangun-di, kaasup leuwih muatan, leuwih ngurangan, leuwih pemanasan sarta panyalindungan sirkuit pondok, jsb.

Nol pangropéa
  • > Teu kedah tahan kana tumpahan asam, korosi, kontaminasi.

  • > Henteu biasa ngeusian cai suling.

batré sagala-cuaca
  • > Batré kami cocog pikeun cai asin atanapi cai tawar.

  • > Gawéna ogé dina hawa tiis atawa luhur.

  • > Kalayan fungsi pemanasan diri, aranjeunna tiasa langkung toleran kana cuaca tiis nalika ngecas. (B24100H, B36100H, B24100V, B36100V kalayan fungsi pemanasan)

  • > Pitulung pikeun tahan 15+ speed angin mph.

Solusi anu saé pikeun kalolobaan merek motor trolling

Kami nawiskeun sistem tegangan 12V, 24V, 36V kalayan kapasitas 50Ah, 100Ah.Éta cocog pikeun kalolobaan merek motor trolling MINNKOTA, MOTORGUIDE, GARMIN, LOWRANCE, jsb.

  • MINNKOTA

    MINNKOTA

  • Panungtun Motor

    Panungtun Motor

  • GARMIN

    GARMIN

  • LOWRANCE

    LOWRANCE

Solusi anu saé pikeun kalolobaan merek motor trolling

Kami nawiskeun sistem tegangan 12V, 24V, 36V kalayan kapasitas 50Ah, 100Ah.Éta cocog pikeun kalolobaan merek motor trolling MINNKOTA, MOTORGUIDE, GARMIN, LOWRANCE, jsb.

  • MINNKOTA

    MINNKOTA

  • Panungtun Motor

    Panungtun Motor

  • GARMIN

    GARMIN

  • LOWRANCE

    LOWRANCE

Naha anjeun peryogi pangecas anu cocog?

ROYPOW, Mitra Anjeun Dipercanten

  • Batré pinter
    Batré pinter

    urang ngarancang jeung rancang terpadu motor trolling motor ysystems nu bentang sagala aspek bisnis ti éléktronika jeung desain software pikeun modul jeung assembly batré jeung nguji.kalawan batré kuat tur aman kami, aranjeunna persistently bisa ngajaga motor trolling anjeun dina gairah.

  • Solusi pinter
    Solusi pinter

    kami nyayogikeun solusi anu digabungkeun sareng téknologi canggih pikeun nyiptakeun batré kalayan kecerdasan, digitalisasi sareng énergi.

  • Angkutan Gancang
    Angkutan Gancang

    urang bakal nyetél pabrik assembly di Texas, pikeun ngurangan jarak angkutan jeung waktu pangiriman produk.

  • Mertimbangkeun Service Saatos-Penjualan
    Mertimbangkeun Service Saatos-Penjualan

    Kami parantos bercabang di AS, Inggris, Afrika Kidul, Amérika Kidul, Jepang sareng saterasna, sareng narékahan pikeun nyebarkeun lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, RoyPow tiasa nawiskeun jasa saatos-jualan anu langkung éfisién sareng wijaksana.

Taros Kami

tel_ico

Mangga eusian formulir Penjualan kami bakal ngahubungan anjeun pas mungkin

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan