Mangpaat

Ningkatkeun karanjang golf anjeun ka litium!
  • > Langkung dénsitas énergi, langkung stabil sareng kompak

  • > Sél téh unit disegel jeung merlukeun euweuh flling cai

  • > Ngaronjatkeun merenah tur gampang pikeun ngaganti sarta ngagunakeun

  • > 5 taun jaminan mawa anjeun karapihan pikiran

  • 0

    Pangropéa
  • 5yr

    Garansi
  • nepi ka10yr

    umur batre
  • -4~131′F

    Lingkungan gawé
  • 3.500+

    Siklus hirup

Mangpaat

Ningkatkeun karanjang golf anjeun ka litium!
  • > Langkung dénsitas énergi, langkung stabil sareng kompak

  • > Sél téh unit disegel jeung merlukeun euweuh flling cai

  • > Ngaronjatkeun merenah tur gampang pikeun ngaganti sarta ngagunakeun

  • > 5 taun jaminan mawa anjeun karapihan pikiran

daptar

Naha milih batré karanjang golf ROYPOW?

Tawarkeun prestasi sareng nilai anu luar biasa pikeun karanjang golf anjeun, kendaraan utilitas, AGV, sareng seueur deui!
Pangropéa bébas
  • > Henteu aya padamelan sareng biaya pangropéa sadinten.

  • > NO flling cai, tumpahan asam, korosi, sulfation atawa kontaminasi.

  • > Taya gas ngabeledug dileupaskeun nalika ngecas.

Éféktif ongkos
  • > Umur batre leuwih panjang nepi ka 10 taun.

  • > Tahan rigors poé nyetir panjang sarta pamakéan nambahan.

  • > Nyimpen nepi ka 70% pengeluaran pikeun anjeun dina lima taun.

  • > Kabuktian kinerja, kirang maké & cimata jeung karuksakan kirang.

Kasaluyuan
  • > suplai ningkatna kurung jeung panyambungna pikeun aranjeunna sadayana.

  • > Merenah.Gampang ngagentos sareng dianggo.

  • > Dirancang pikeun nyocogkeun ka sadaya merek ngarah tina carts golf, multi-seater jeung kandaraan utiliti.

Efisien jeung kuat
  • > Akselerasi anu langkung kuat naék gunung kalayan waktos ngecas kirang.

  • > Beurat hampang.speeds luhur kalawan kirang usaha .

  • > Taya momery.Ngecas gancang iraha waé, ningkatkeun runtime.

Stabil sareng tahan lama
  • > 5 taun jaminan mawa anjeun kana karapihan pikiran.

  • > Langkung ti 3.500 siklus kahirupan.Leuwih awét sarta rentang panjang.

  • > Mantap jeung stabil.Tahan rupa-rupa suhu.

  • > Tahan muatan salila 8 bulan.

Aman jeung dipercaya
  • > Langkung kimiawi jeung stabilitas termal.

  • > Taya gas ngabeledug atawa asam poténsi mangaruhan kaamanan Anjeun.

  • > Jauh leuwih aman jeung sababaraha diwangun-di protections.

Solusi batré anu saé pikeun merek karanjang golf anu paling kasohor

Éta umumna tiasa diterapkeun dina merek Golf Cart ieu: Mobil Klub, EZGO, YAMAHA, LVTONG jsb.

  • Mobil Klub

    Mobil Klub

  • EZGO

    EZGO

  • YAMAHA

    YAMAHA

  • LVTONG

    LVTONG

Solusi batré anu saé pikeun merek karanjang golf anu paling kasohor

Éta umumna tiasa diterapkeun dina merek Golf Cart ieu: Mobil Klub, EZGO, YAMAHA, LVTONG jsb.

  • Mobil Klub

    Mobil Klub

  • EZGO

    EZGO

  • YAMAHA

    YAMAHA

  • LVTONG

    LVTONG

Batré LiFePO4 mana anu cocog pikeun karanjang golf anjeun?

Kami geus ngembangkeun 36 tegangan, 48 tegangan, 72 Sistim tegangan pikeun carts golf Anjeun, nu katuhu bisa nganteurkeun anjeun kinerja substansi hadé.Maranéhanana béda dina tegangan, kapasitas, beurat, waktu ngecas jeung saterusna.Seri P husus umumna dianggap leuwih kuat pikeun tungtutan tougher.Nanyakeun ngeunaan spésifikasi penting pikeun anjeun.Éta mangrupikeun batré litium-ion idéal pikeun mobil golf anjeun.

ROYPOW, Mitra Anjeun Dipercanten

  • Kakuatan Téhnologi
    Kakuatan Téhnologi

    Ku sabab kakuatan transisi industri kana alternatip litium-ion, kami tetep tekad pikeun kamajuan batré litium pikeun nyayogikeun solusi anu langkung kompetitif sareng terpadu.

  • The Angkutan Gancang
    The Angkutan Gancang

    Kami parantos ngembangkeun sistem jasa pengiriman terintegrasi sacara konsisten, sareng tiasa nyayogikeun pengiriman anu ageung pikeun pangiriman tepat waktu.

  • Custom-Tailored
    Custom-Tailored

    Upami model anu sayogi henteu cocog sareng kabutuhan anjeun, kami nyayogikeun jasa tukang ngaput khusus pikeun modél karanjang golf anu béda.

  • Mertimbangkeun Service Saatos-Penjualan
    Mertimbangkeun Service Saatos-Penjualan

    Kami parantos bercabang di AS, Inggris, Afrika Kidul, Amérika Kidul, Jepang sareng saterasna, sareng narékahan pikeun nyebarkeun lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, RoyPow tiasa nawiskeun jasa saatos-jualan anu langkung éfisién sareng wijaksana.

Taros Kami

tel_ico

Mangga eusian formulir Penjualan kami bakal ngahubungan anjeun pas mungkin

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan