• img
  • img
produk

Spésifikasi produk

Unduh PDF

spésifikasi teknis
  • Modél

  • 2,5 kW converter DC-DC

  • 48 V rentang tegangan

  • 24 V - 36 / 48 / 54 V - 57 V

  • 12 V rentang tegangan

  • 8 V - 8,5 / 14 / 15,5 V - 16 V

  • Max.Daya Dipeunteun

  • Buck: 2,5 kW(178 A @ 14 V) Faktor derating nyaéta 54V -57V, 36V-24V pakait sareng 100% - 0 beban

  • rentang panyalindungan leuwih-suhu

  • 248℉ (120℃)

  • komunikasi CAN

  • komunikasi CAN

  • Tipe hudang

  • KL15

  • waktos precharge

  • Sakali instruksi pre-charge narima, tegangan kapasitor busbar sisi 48 V dilegaan ti 12 V ka dipeunteun 48 V diatur ku controller dina 150 mdet.

  • Kisaran suhu gawé

  • 1. Dina suhu handap -40℉ (-40℃), kaluaran dipareuman.
    2. Dina suhu antara 104℉ - 140℉ (40 ℃ - 60 ℃), kaluaran kakuatan pinuh kahontal.
    3. Dina suhu antara 140 ℉ - 185 ℉ (60 ℃ - 85 ℃), linear ngurangan kaluaran 2.500 W - 0 W disadiakeun.
    4. Dina suhu luhur 185℉ (85℃), kaluaran dipareuman.

  • rating panyalindungan Ingress

  • IP67

  • Beurat

  • <6,6 lbs (3 kg)

  • Diménsi

  • 9,4 x 6,9 x 3,0 inci (238 x 175 x 75 mm)

Catetan
  • Sadaya data dumasar kana prosedur tés standar RoyPow.Kinerja sabenerna bisa rupa-rupa nurutkeun kaayaan lokal

spanduk
48 V alternator calakan
spanduk
Sadaya-dina-hiji inverter
spanduk
batré LiFePO4
spanduk
Panel surya
spanduk
48V DC AC

News & Blogs

ico

Bidirectional DC-DC Parabot Parobah

Ngundeuren
  • RoyPow Twitter
  • roypow instagram
  • RoyPow Youtube
  • Roypow linkedin
  • facebook RoyPow

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan