Masalah utama dina sistem panyimpen énergi tradisional

Biaya operasi tinggi

Leuwih duit jeung waktu anu spent dina refueling di pompa atawa ngaganti saringan oli, separator cai suluh, jsb DPF (Diesel Particulate Filter) ongkos perbaikan naek lamun idling waktu ngaleuwihan 15%.

Idling mesin serius

Ngandelkeun mesin nyadiakeun cooling / pemanasan sarta electrification, nu ngabalukarkeun maké jeung cimata dina komponén internal, raises waragad perawatan sarta shortens umur mesin.

pangropéa beurat

Merlukeun pangropéa leuwih preventative atawa sering ngagantian batré jeung perlu sabuk atawa parobahan minyak pikeun ngajalankeun sistem dina efisiensi maksimum.

Polusi jeung noise

Leupaskeun teu perlu
émisi kana lingkungan sareng ngahasilkeun bising anu ngaganggu salami operasi.Poténsi résiko ngalanggar peraturan anti émisi.

Naon ROYPOW
solusi neundeun énergi mobile?

Diwangun khusus pikeun nyumponan tungtutan lingkungan laut / RV / treuk, solusi panyimpen énergi mobile ROYPOW mangrupikeun sistem litium sadaya-listrik anu ngahijikeun alternator, batré LiFePO4, HVAC, konverter DC-DC, inverter (opsional) sareng panel surya (opsional) dina hiji pak pikeun nganteurkeun sumber daya paling ékologis jeung stabil bari ninggalkeun hassles, haseup jeung noise balik!

Ngarasakeun nilai luar biasa sareng RoyPow
solusi neundeun énergi mobile

Aranjeunna utamana cocog pikeun pamakéan ku batré LiFePO4.

ROYPOW IKON

kanyamanan unrivaled

Tenang sareng kapasitas pendinginan / pemanasan anu luhur pikeun ngajaga kanyamanan dina iklim ekstrim.Kakuatan anu dipercaya pikeun ngajalankeun alat-alat anu dibutuhkeun ku supir atanapi yachtsmen nalika aranjeunna jauh ti bumi di jalan atanapi pesiar di laut.

ROYPOW IKON

Turunkeun waragad

Sistem sadaya-éléktrik "mesin pareum" ngaleungitkeun paparan kana biaya bahan bakar anu fluktuatif sareng ngabantosan sacara signifikan ngirangan keausan mesin sareng cimata disababkeun ku idling.Aranjeunna ampir bébas pangropéa.

ROYPOW IKON

Fleksibel & ngaropéa

Pilihan anu sayogi sapertos konektipitas listrik pantai, panél surya sareng inverter nambihan kakuatan pikeun beban hotél kalayan langkung seueur kaluaran, ngamungkinkeun para pangguna ngarobih sistemna pikeun kabutuhan individu.

Mangpaat Alesan anu hadé pikeun milih solusi panyimpen énergi sélulér ROYPOW
Kinerja luhur & efisiensi
  • > Cooling kuat / kapasitas pemanasan kaasup HVAC

  • > Ngecas gancang - sakedik 1,2 jam kanggo ngeusi deui pinuh

  • > Sumberdaya ngecas Mutiple kalawan inverter, panel surya terpadu atawa kakuatan basisir cocog

  • > Ngecas/ngaleupaskeun dina 32°F (0°C)

Ngirit ongkos
  • > Nyirorot ngurangan konsumsi BBM - ngan 0,085 galon BBM per jam

  • > Manjangkeun interval layanan ogé ngurangan maké jeung cimata dina mesin

  • > Hemat énergi anu teu aya tandinganna sareng dugi ka 15 EER tina HVAC anu kalebet

  • > Ngaleutikan résiko denda mahal pakait sareng peraturan anti idling

Low ka enol pangropéa
  • > Henteu kedah perobahan oli sareng saringan sareng pangropéa umum anu aya hubunganana sareng mesin

  • > Umur batre nepi ka 10 taun, teu kudu sering ngagantian batre

  • > Ngurangan idling, euweuh maké mesin kaleuleuwihan

Bersih & sepi
  • > Henteu aya émisi, nyumponan peraturan anti dianggurkeun sareng anti émisi di sakumna

  • > Taya sora mesin solar, operasi sepi pikeun sésana uninterrupted sapopoe

  • > Henteu aya tumpahan gas atanapi asam, langkung ramah lingkungan sareng lestari

Aman & dipercaya
  • > Stabilitas termal & kimia anu luhur tina LFP (LiFePO4) kimia

  • > Dirancang husus pikeun lingkungan mobile, Geter & shock tahan jeung anti korosi

  • > Manufaktur kelas otomotif, kuat sareng aman dina operasi

Katengtreman pikiran
  • > Laju instalasi anu teu cocog, sagancangna 2 jam

  • > 5 taun jaminan pikeun komponén inti

  • > Kakuatan AC / DC anu dipercaya pikeun beban hotél, nikmati genah tina TV, kulkas, boiler cai, mesin kopi sareng saterasna

  • > Repot-gratis jasa saatos-jualan & rojongan teknis

Calakan & merenah
  • > Modul 4G + MiFi pikeun ngawaskeun jarak jauh sareng ngontrol sistem panyimpen énergi iraha waé sareng dimana waé

  • > Hotspot WiFi sadia pikeun nganteurkeun pangalaman internét pangalusna

  • > Smart EMS sareng platform OTA pikeun ningkatkeun sistem, ngawaskeun jarak jauh sareng ngadiagnosa

ROYPOW, Mitra Anjeun Dipercanten
Ku sabab kakuatan transisi industri kana alternatip litium-ion, kami tetep tekad pikeun kamajuan batré litium pikeun nyayogikeun solusi anu langkung kompetitif sareng terpadu.
kaahlian unmatched

Kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman digabungkeun dina énergi renewable sarta sistem batré, ROYPOW nyadiakeun accu litium-ion jeung solusi énergi ngawengku sakabéh kaayaan hirup jeung gawe.

Kami parantos ngembangkeun sistem jasa pengiriman terintegrasi sacara konsisten, sareng tiasa nyayogikeun pengiriman anu ageung pikeun pangiriman tepat waktu.
Pabrikan kelas otomotif

Komitmen pikeun nganteurkeun produk kualitas luhur, tim inti rékayasa urang gawé teuas kalayan fasilitas manufaktur urang jeung kamampuhan R&D beredar pikeun mastikeun produk urang minuhan standar kualitas jeung kaamanan industri urang.

Upami model anu sayogi henteu cocog sareng kabutuhan anjeun, kami nyayogikeun jasa tukang ngaput khusus pikeun modél karanjang golf anu béda.
Liputan sakuliah dunya

ROYPOW nyetél kantor régional, agénsi operasi, pusat R&D téknis, sareng jaringan jasa basis manufaktur di sababaraha nagara sareng daérah konci pikeun ngahijikeun sistem penjualan sareng jasa global.

Kami parantos bercabang di AS, Inggris, Afrika Kidul, Amérika Kidul, Jepang sareng saterasna, sareng narékahan pikeun nyebarkeun lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, RoyPow tiasa nawiskeun jasa saatos-jualan anu langkung éfisién sareng wijaksana.
Repot-gratis jasa saatos-jualan

Simkuring gaduh cabang di AS, Eropa, Jepang, Inggris, Australia, Afrika Kidul, jeung sajabana sarta strived ka bentang lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, ROYPOW tiasa nawiskeun réspon gancang sareng jasa saatos-jualan anu wijaksana.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan