Masalah utama dina kakuatan motif tradisional
sistem

Pangaluaran luhur

Kalolobaan industri kandaraan non-jalan anu Powered by accu lead-asam.Batré asam timbal dicas lalaunan sareng biasana kedah dilengkepan batré cadang, anu ningkatkeun biaya operasi perusahaan.

Pangropéa sering

Karugian gedé sanésna batré asam timbal nyaéta peryogi pangropéa sapopoé.Batréna ngandung cai, gaduh résiko tina blowoff gas atanapi korosi asam, sareng meryogikeun top-off cai périodik, janten biaya pikeun jam-man sareng bahanna luhur pisan.

Hésé ngecas

Waktu ngecas batré asam kalungguhan lambat, umumna meryogikeun 6-8 jam, anu mangaruhan pisan kana efisiensi operasi.Ruang ngecas atanapi rohangan anu misah diperyogikeun pikeun batré asam timbal.

Polusi polusi sareng résiko kaamanan

Batré asam kalungguhan gampang ngarumuskeun kabut asam nalika damel, anu bakal mangaruhan lingkungan sareng kaséhatan manusa.Aya sababaraha resiko kaamanan dina swapping batré, teuing.

Naon kakuatan motif
solusi batré ti ROYPOW?

Solusi batré kakuatan ROYPOW nyayogikeun séri kakuatan anu aman, ramah lingkungan sareng kuat pikeun nyocogkeun kandaraan non-jalan anu berkecepatan rendah pikeun panggunaan biasa, sapertos gerbong golf, beus wisata, ogé yacht sareng parahu.Kami geus akumulasi pangalaman euyeub dina nyadiakeun solusi hiji-eureun pikeun industri béda pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta nyieun nilai.

Hiji pilihan hadé pikeun kakuatan motif
solusi - batré LiFePO4

Aranjeunna utamana cocog pikeun pamakéan ku batré LiFePO4.

ROYPOW IKON

Dipanjangkeun umur

Ku ngabantosan manjangkeun umur batre, para investor bakal ningali paningkatan pendapatan sareng pamulangan.

ROYPOW IKON

Kapadetan énergi anu luhur

Batré litium beusi fosfat (LiFePO4) gaduh kaunggulan énergi spésifik anu luhur, beurat hampang sareng umur siklus panjang.

ROYPOW IKON

Perlindungan sadaya-buleud

Kalawan stabilitas kacida termal jeung kimiawi, accu calakan boga fungsi over-charge, leuwih-ayeuna, pondok-circuit jeung panyalindungan suhu unggal batré.

Alesan anu hadé pikeun milih solusi kakuatan motif ROYPOW
Éféktif ongkos
  • > Umur panjang (nepi ka 10 taun umur desain), ngurangan investasi batré sakabéh.

  • > Nepi ka 70% tabungan leuwih 5 taun.

  • > Taya pangropéa sapopoé, ngahemat man-jam jeung gawe.

  • > Beurat kirang ngamungkinkeun tagihan ngurangan on angkutan.

  • > Taya konsumsi énergi pikeun batré LiFePO4 canggih.

efisiensi tinggi
  • > Pamasangan gampang."Nyolok sareng dianggo" dina operasi.

  • > Ngecas gancang.Bisa dicas nalika istirahat pondok, sapertos istirahat atanapi ngarobih shift.

  • > Daya kinerja tinggi na tegangan batré sapanjang muatan pinuh.

  • > Kurang downtime & ningkat produktivitas.

Ramah lingkungan
  • > Taya émisi salila ngecas.

  • > Taya watering, euweuh asam sarta euweuh korosi.

  • > Énergi héjo hadé pikeun anjeun sareng lingkungan.

Kasalametan
  • > Intelligent BMS otomatis nyegah leuwih ngurangan, muatan, tegangan jeung suhu, jsb.

  • > Leuwih stabilitas termal jeung kimiawi.

  • > Aman sareng dipercaya sareng sertifikasi FC, CCE, RoHS, NPS dipasihkeun.

ROYPOW, Mitra Anjeun Dipercanten
Ku sabab kakuatan transisi industri kana alternatip litium-ion, kami tetep tekad pikeun kamajuan batré litium pikeun nyayogikeun solusi anu langkung kompetitif sareng terpadu.
kaahlian unmatched

Kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman digabungkeun dina énergi renewable sarta sistem batré, RoyPow nyadiakeun batré litium-ion jeung solusi énergi ngawengku sakabéh kaayaan hirup jeung gawe.

Kami parantos ngembangkeun sistem jasa pengiriman terintegrasi sacara konsisten, sareng tiasa nyayogikeun pengiriman anu ageung pikeun pangiriman tepat waktu.
Pabrikan kelas otomotif

Komitmen pikeun nganteurkeun produk kualitas luhur, tim inti rékayasa urang gawé teuas kalayan fasilitas manufaktur urang jeung kamampuhan R&D beredar pikeun mastikeun produk urang minuhan standar kualitas jeung kaamanan industri urang.

Upami model anu sayogi henteu cocog sareng kabutuhan anjeun, kami nyayogikeun jasa tukang ngaput khusus pikeun modél karanjang golf anu béda.
Liputan sakuliah dunya

ROYPOW nyetél kantor régional, agénsi operasi, pusat R&D téknis, sareng jaringan jasa basis manufaktur di sababaraha nagara sareng daérah konci pikeun ngahijikeun sistem penjualan sareng jasa global.

Kami parantos bercabang di AS, Inggris, Afrika Kidul, Amérika Kidul, Jepang sareng saterasna, sareng narékahan pikeun nyebarkeun lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, RoyPow tiasa nawiskeun jasa saatos-jualan anu langkung éfisién sareng wijaksana.
Repot-gratis jasa saatos-jualan

Simkuring gaduh cabang di AS, Eropa, Jepang, Inggris, Australia, Afrika Kidul, jeung sajabana sarta strived ka bentang lengkep dina perenah globalisasi.Ku alatan éta, RoyPow tiasa nawiskeun réspon gancang sareng jasa saatos-jualan anu wijaksana.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan