ROYPOW Nampilkeun Sistem Panyimpen Énergi Perumahan Sadaya-dina-Hiji sareng Solusi Hibrid DG ESS di Intersolar 2024

19 Jan 2024
Pausahaan-warta

San Diego, 17 Januari 2024 - ROYPOW, pamimpin pasar dina batré litium-ion sareng sistem panyimpen énergi, nunjukkeun sistem panyimpen énergi padumukan sadaya-dina-hiji sareng solusi hibrid DG ESS di Intersolar North America & Energy Storage Konférénsi Amérika Kalér ti 17 Januari nepi ka 19, nunjukkeun komitmen kontinyu ROYPOW kana inovasi téknologi sareng kelestarian dina industri batré litium.

ROYPOW Intersolar 20243

Solusi ESS Perumahan: Imah Anu Salawasna Dihurungkeun

Diluncurkeun dina Intersolar 2023, sistem panyimpen énergi padumukan padumukan DC anu berprestasi tinggi ROYPOW parantos narik seueur perhatian ti para peminat sareng klien sami.Kalayan tren pasar nuju efisiensi anu langkung luhur, kapasitas anu langkung luhur, kakuatan anu langkung luhur, operasi anu langkung aman, sareng manajemén anu langkung pinter pikeun solusi panyimpen énergi padumukan, ROYPOW terus nyetél laju salaku pamimpin pasar.Solusi modular sadaya-dina-hiji kami ngajamin kakuatan cadangan bumi sadayana, bari ngajaga kakuatan inti sapertos kabébasan listrik, kadali pinter anu didasarkeun ku APP, sareng kaamanan lengkep, ngajantenkeun kamerdikaan énergi sareng daya tahan gampang diaksés ku sadayana.

ROYPOW Intersolar 202432

DC-gandeng ngahasilkeun nepi ka 98% efisiensi konvérsi sarta ngaronjatkeun énergi sadia pikeun pamakéan.Sumawona, kalayan ékspansi batré anu fleksibel dugi ka 40 kWh sareng kaluaran kakuatan 10 kW dugi ka 15 kW, ESS padumukan tiasa nyimpen langkung seueur kakuatan salami beurang sareng nyayogikeun kakuatan ka langkung seueur alat-alat bumi nalika pareum atanapi dina waktos puncak dianggo (TOU). ) jam, nyadiakeun tabungan badag dina tagihan utiliti.Salaku tambahan, desain sadaya-dina-hiji nyepetkeun prosés pamasangan kalayan efisiensi "plug and play".Nganggo aplikasi atanapi antarmuka wéb, pangguna tiasa ngawas generasi surya, pamakean batre, sareng konsumsi rumah tangga sacara real waktos sareng ngaoptimalkeun manajemén kakuatan, anu ngamungkinkeun para anu gaduh bumi ngontrol masa depan énergina.

Solusi Hibrid DG ESS: Solusi Pamungkas pikeun Usaha Sustainable

Sorotan anu sanés dina acara Intersolar nyaéta solusi hibrida ROYPOW X250KT DG ESS.ROYPOW geus konsistén championed Skenario "Lithium + X", dimana "X" ngagambarkeun séktor husus sakuliah rupa industri, padumukan, laut, jeung sawah-dipasang kandaraan, promosi hiji mangsa nu bakal datang leuwih sustainable.Kalayan peluncuran di Intersolar tina X250KT DG + ESS, ROYPOW asup ka pasar komersil & industri kalayan solusi énggal anu ngahijikeun téknologi litium kana rohangan panyimpen énergi, sareng éta mangrupikeun panyimpen kaulinan!Solusi inovatif ieu tiasa dianggo salaku pasangan idéal sareng generator solar pikeun nyayogikeun kakuatan anu teu kaganggu sareng tabungan anu ageung dina konsumsi bahan bakar, netepkeun solusi salaku pilihan anu dipikaresep pikeun aplikasi off-grid.

ROYPOW Intersolar 202433

Sacara tradisional, generator solar mangrupakeun sumber kakuatan utama pikeun konstruksi, cranes motor, manufaktur mékanis, sarta aplikasi pertambangan lamun grid nu teu sadia atawa lacks kakuatan cukup.Nanging, skenario ieu sareng anu sami ngabutuhkeun generator solar kakuatan tinggi pikeun ngadukung arus awal motor anu maksimal, anu dijamin overpurchase awal sareng oversizing generator.Arus inrush tinggi, motor sering dimimitian, sarta operasi jangka panjang dina status beban low ngabalukarkeun konsumsi bahan bakar kacida luhurna sarta sering pangropéa generator solar.Leuwih ti éta, sababaraha generator solar teu bisa ngarojong ékspansi kapasitas mawa beban tinggi.Solusi hibrida ROYPOW X250KT DG + ESS mangrupikeun solusi pikeun sadaya masalah ieu.

X250KT tiasa ngalacak, nganalisa, sareng ngaramalkeun ngarobih beban pikeun ngatur generator solar atanapi ESS sorangan sareng tiasa koordinat duanana pikeun dianggo sacara lancar pikeun ngadukung beban.Operasi mesin ieu dijaga dina titik paling ekonomis nyimpen nepi ka 30% dina konsumsi bahan bakar.Solusi hibrid ROYPOW ngamungkinkeun generator solar-daya handap dipilih saprak sistem anyar ngarojong nepi ka 250 kW kaluaran kakuatan kontinyu pikeun 30 detik pikeun inrush tinggi arus atawa dampak beban beurat.Ieu ngaminimalkeun frékuénsi pangropéa sareng total biaya kapamilikan sareng manjangkeun umur sakabéh generator solar.Leuwih ti éta, sababaraha generator solar jeung / atawa nepi ka opat unit X250KT bisa gawé bareng dina paralel nyadiakeun énergi dipercaya dina paménta.

Ningali payun, ROYPOW bakal terus berinovasi, langkung nguatkeun peranna salaku panyipta téknologi ngarah pikeun unggal bumi sareng bisnis anu ngabantosan ngawangun dunya anu sustainable, rendah karbon di hareup.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep sarta panalungtikan, mangga bukawww.roypowtech.com or contact marketing@roypowtech.com.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan