ROYPOW Nampi Sertifikasi UL 2580 pikeun Batré Forklift Litium

22 Séptémber 2023
Pausahaan-warta

(22 Séptémber 2023) Anyar-anyar ieu, sistem kakuatan motif ngarah industri sareng panyadia sistem panyimpen énérgi, ROYPOW reueus ngumumkeun prestasi pionir na sertifikasi UL 2580 pikeun dua modél 48 V batré LiFePO4 na pikeun forklift, nyirian yén batré kakuatan motif ROYPOW. minuhan standar internasional jeung underscoring ROYPOW ngungudag konstanta kualitas sarta jaminan kaamanan pikeun solusi batré litium dipercaya jeung kinerja tinggi.

ROYPOW Nampi Sertifikasi UL 2580 pikeun Batré Forklift Litium (1)

UL 2580, standar krusial dikembangkeun ku Underwriters Laboratories (UL), netepkeun tungtunan komprehensif pikeun nguji, ngevaluasi, sareng ngasertipikasi batré litium-ion anu dianggo dina kendaraan listrik sareng nyertakeun tés réliabilitas lingkungan, uji kaamanan, sareng uji kaamanan fungsi, ngarengsekeun poténsial. hazards kawas overheating sarta gagalna mékanis pikeun mastikeun yén batréna bisa tahan kaayaan nuntut pamakéan sapopoé.

ROYPOW Nampi Sertifikasi UL 2580 pikeun Batré Forklift Litium (2)

Di ROYPOW, daya tahan, kinerja, sareng kaamanan sanés ngan ukur sarat tapi komitmen.Sadaya batré LiFePO4 pikeun forklift, digolongkeun sareng sistem 24 V, 36 V, 48 V, 72 V, 80 V, sareng 90 V, dikembangkeun pikeun nyumponan standar kelas otomotif, kalayan umur desain dugi ka 10 taun sareng langkung ti 3,500 siklus. hirup.Téknologi litium-ion anu ditingkatkeun mangrupikeun solusi turnkey pikeun operasi multi-shift anu produktif ku nyayogikeun kakuatan anu tahan tinggi anu tahan panjang kalayan gancang, muatan kasempetan anu efisien sareng mastikeun enol pangropéa anu ngahémat biaya tenaga kerja sareng pangropéa sareng ngaminimalkeun total biaya kapamilikan.Kalayan alat pemadam seuneu aerosol panas anu diwangun, sistem kakuatan forklift ROYPOW tiasa gancang ngabantosan seuneu sareng ngirangan bahaya seuneu salami penanganan bahan.BMS anu dipercaya sareng modul 4G ngadukung pangimeutan jarak jauh, diagnosis jauh, sareng ngamutahirkeun parangkat lunak pikeun ngabéréskeun masalah aplikasi gancang.Penambahan sertifikasi UL 2580 mangrupikeun tonggak penting, janten bukti kuat pikeun komitmen ROYPOW.

Pindah ka hareup, ROYPOW bakal tetep di forefront nyadiakeun solusi batré litium dipercaya pikeun aplikasi forklift tur dianggo nuju ka hareup aman, leuwih efisien dina industri.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan