product_img

Inverter Hibrid

(Euro-Standar)

Anggo tanaga surya gratis sareng bersih, ningkatkeun kamerdikaan énergi sareng ngirangan biaya énergi sareng inverter hibrida - EU, solusi anu sampurna pikeun manajemén panyimpen énergi PV sareng batré.

Panjelasan Produk

Spésifikasi produk

Unduh PDF

budak awewe
budak awewe
budak awewe

LCD
Operasi

  • Gampang nyetél parameter ngaliwatan panel LCD

  • Gampang-diaksés tombol operasi

budak awewe
LCDOperasi
budak awewe
budak awewe

Pangimeutan Aplikasi

  • pisibilitas pinuh & operasi Jauh

  • Pariksa status jalan iraha waé

  • Optimalkeun setélan panyimpenan ti mana waé

budak awewe

Ramah & Fleksibel

  • Ngarojong sambungan multi-paralel

  • Ngarojong aksés fléksibel tina generator

budak awewe

ESS SOLUSI

budak awewe

Mangpaat Energi Surya Gratis & Bersih
Saloba mungkin

budak awewe
  • Isuk-isuk

    Generasi surya minimal, paménta tinggi.

  • Beurang

    Generasi solar maksimum, paménta low.

  • Soré

    Generasi surya minimal, paménta pangluhurna.

PV

  • Max.Daya Input (W)

    7000
  • Max.Tegangan Input (V)

    550
  • Rentang Tegangan MPPT (V)

    125 - 500
  • Tipe Terminal PV

    MC4
  • Mimitian Tegangan Operasi (V)

    125
  • Max.Input Ayeuna (A)

    2 * 14
  • Max.Arus pondok (A)

    2 * 17,5
  • Nomer MPPT

    2
  • Jumlah String per MPPT

    1
  • Pindah DC

    terpadu

Batré

  • Jenis Batré

    LFP (BMS Terpadu)
  • Tegangan Nominal (V)

    48
  • Rentang Tegangan Operasi (V)

    40 - 58
  • Max.Muatan / Ngaleupaskeun Daya (W)

    6000 / 6000
  • Max.Arus Muatan / Discharge (A)

    95 / 110
  • Métode ngeusi batre

    Adaptasi diri ka BMS

AC (Grid)

  • Daya Semu Nominal (VA)

    6000
  • Max.Daya semu (VA)

    6000
  • Max.Daya Aktif (W)

    6000
  • Max.Daya Input (VA)

    6000
  • Jinis grid

    Fase Tunggal
  • Frékuénsi Nominal (Hz)

    50 / 60
  • Rentang Tegangan Grid (V)

    176 - 270
  • Tegangan Nominal (V)

    230
  • Rentang Frékuénsi (Hz)

    45 - 55 / 55 - 65
  • Max.Arus kaluaran (A)

    26
  • Max.Input Ayeuna (A)

    26
  • THDI (kakuatan dipeunteun)

    < 3%
  • PF

    - 0,8 ~ + 0,8
  • Ngalihkeun Waktos

    <20 ms

AC (Nyadangkeun)

  • Max.Daya Aktif (W)

    6000
  • Frékuénsi Nominal (Hz)

    50 / 60
  • Akurasi Frékuénsi (Hz)

    ± 0.1
  • Tegangan nominal

    230
  • Max.Arus kaluaran (A)

    26
  • Akurasi tegangan

    ± 1%
  • THDV (100%R Beban)

    < 2%
  • Kaluaran Parelel (Pcs)

    6
  • Leuwih Beban

    105%< Beban ≤ 110%, 30S;110%< Beban ≤ 120%, 10S;120%< Beban ≤ 150%, 0,02S

Efisiensi

  • Max.Efisiensi (BAT ka AC)

    95%
  • Max.Efisiensi (PV ka AC)

    97,6%
  • CEC.Efisiensi

    97%
  • Max.Efisiensi MPPT

    99,9%

Protéksi

  • GFCI

  • Protection Anti pulo

  • PV String Input Reverse Polaritasna Protection

  • Kaluaran Leuwih Protection tegangan

  • Kaluaran Leuwih Protection Ayeuna

  • Kaluaran Short Protection

  • Insulasi Résistansi Deteksi

  • DC / AC Surge Protection

    Tipe 3

Data Umum

  • Ukuran (W * D * H) (mm)

    550 * 200 * 515
  • Beurat Net (kg)

    25
  • Rentang Suhu Operasi

    -25 ~ 60 ℃ (45 ℃ derating)
  • Kalembaban rélatif

    0 ~ 95% (non-condensing)
  • Max.Jangkungna (m)

    > 2.000 Derating
  • Éléktronik Protection Gelar

    IP65
  • Tipe Topologi

    Transformerless, Isolasi (Bat ka AC)
  • Konsumsi Mandiri Peuting (W)

    < 3
  • Niiskeun

    Alami
  • Noise (dB)

    < 35
  • HMI

    APLIKASI / LCD
  • COM

    RS485 / BISA / WiFi / 4G (Opsional)

Sertifikasi

  • Kasalametan

    EN 62109-1 / 2, IEC / EN62477-1
  • EMC

    IEC / EN 61000-6-1, IEC / EN 61000-6-3
  • Kodeu Grid

    Afrika Kidul NRS097-2-1: 2017, UK G98, G99

Garansi (Taun)

  • Garansi (Taun)

    5 / 10 (Pilihan)
  • Nami file
  • Tipe File
  • Basa
  • pdf_ico

    ROYPOW SUN S Series

  • Inverter + RBmax5.1L leaflet
  • EN
  • down_ico
  • sns-11
  • sns-21
  • sns-31
  • sns-41
  • sns-51

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan