product_img

RBmax5.1

Dimekarkeun ku sél kobalt litium ferro-fosfat (LFP) bébas kobalt, embedded BMS (sistem manajemen batré) nyadiakeun utmost kaamanan, reliabiliti tinggi, sarta hirup layanan leuwih panjang.

Panjelasan Produk

Spésifikasi produk

Unduh PDF

budak awewe
budak awewe

Ramping.Kompak.Endah

Desain Modular
Gampang expandable ku stacking modul

  • 5.1

    kWh

    Ngawitan
    Kapasitas (1 modul)

  • 40.8

    kWh

    Kamampuh maksimum

budak awewe
budak awewe

Aman LiFePO4 Kimia

ciri listrik premium
Henteu kedah ngalaman masalah kaamanan
budak awewe

ESS SOLUSI

Ngurangan reliance on listrik grid
Ngahemat deui tagihan énergi
budak awewe budak awewe
budak awewe

Diwangun-di BMS

Ngawaskeun calakan & manajemén status batré

Protéksi komprehensif

sapertos:
  • Pamotongan suhu luhur
  • Leuwih tegangan cutoff
  • Perlindungan sirkuit pondok
  • Over charge/discharge cutoff
  • Leuwih cutoff ayeuna
budak awewe

Mangpaat Energi Surya Gratis & Bersih
Saloba mungkin

budak awewe
  • Isuk-isuk

    Generasi surya minimal, paménta tinggi.

  • Beurang

    Generasi solar maksimum, paménta low.

  • Soré

    Generasi surya minimal, paménta pangluhurna.

Data listrik

  • Énergi Nominal (kWh)

    5,1 kWh
  • Énergi anu tiasa dianggo (kWh) [1]

    4,74 kWh
  • Tipe sél

    LFP (LiFePO4)
  • Tegangan Nominal (V)

    51.2
  • Rentang Tegangan Operasi (V)

    44.8 ~ 56.8
  • Max.Arus Muatan Kontinyu (A)

    50
  • Max.Arus Pelepasan Kontinyu (A)

    100

Data Umum

  • Beurat (Kg)

    50
  • Ukuran (W * D * H) (mm)

    650 * 240 * 475
  • Suhu Operasi (℃)

    0 ℃ ~ 55 ℃ (muatan);-20 ℃ ~ 55 ℃ (ngaleupaskeun)
  • Suhu Panyimpenan (℃)

    -20 ℃ ~ 55 ℃
  • Kalembaban rélatif

    0 ℃ ~ 95 ℃
  • Max.Jangkungna (m)

    4000 (> 2000m derating)
  • Gelar panyalindungan

    IP65
  • Lokasi pamasangan

    Taneuh-dipasang;Dipasang témbok
  • Komunikasi

    BISA, RS485

Sertifikasi

  • Kasalametan

    IEC 62619, UL 1973
  • EMC

    CE
  • Angkutan

    UN 38.3

Garansi (Taun) [4]

  • Garansi (Taun)

    5 / 10 (Pilihan)
[1]

Métode tés: Dina kaayaan STC, ngurangan ka 2,5 V kalayan arus konstan 0,5 c, sésana 30 menit;ngecas ka 3,65 V kalayan arus konstan 0,5 c, istirahat 5 menit, teras ngecas ka 3,65 V kalayan arus konstan 0,05 c sareng istirahat 30 menit.Discharge kalawan arus konstan 0,5 c nepi ka tegangan 2,5 V.

[2]

Vérsi-kinerja tinggi pilihan, ngarojong arus kontinyu maksimum kaayaan aplikasi 200A

[3]

Métode tés: Dina kaayaan STC, jalankeun 1 siklus per dinten.

  • Nami file
  • Tipe File
  • Basa
  • pdf_ico

    ROYPOW SUN S Series

  • Inverter + RBmax5.1L leaflet
  • EN
  • down_ico
  • sns-11
  • sns-21
  • sns-31
  • sns-41
  • sns-51

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan