product_img

SUN runtuyan

(Standar AS)

Empower bumi anjeun kalayan langkung kakuatan sareng efisiensi anu langkung luhur.RoyPow SUN Series nyayogikeun desain modular sadaya-dina-hiji, pamasangan mulus, ékspansi fleksibel, sareng kasaluyuan luar.

Panjelasan Produk

Spésifikasi produk

Unduh PDF

budak awewe
budak awewe

ALL-IN-HIJI

Modular, Kompak sareng Basajan
Pamasangan Gampang
Ékspansi Batré fléksibel

  • 8

    Dina paralel maksimum

  • 40.8

    kWh

    Dina paralel maksimum

budak awewe

Daya Imah anjeun

Jaga alat-alat anjeun jalan salami pareum
budak awewe
budak awewe

Manajemén Aplikasi / Wéb

  • Ngawaskeun waktos nyata dimana waé
  • Pisibilitas pinuh kana panggunaan énergi bumi
  • Pamutahiran jauh sayogi
budak awewe
budak awewe

Perlindungan IP65

ti:
  • Hujan & lebu ditiup angin
    Cai cipruk
    Karusakan tina formasi és luar
  • Cai diarahkeun selang
    Korosi

Adaptif ka sadaya kaayaan cuaca
Cocog sareng instalasi indoor / outdoor

budak awewe

ESS SOLUSI

budak awewe budak awewe

Kumaha Gawéna

  • Isuk-isuk
  • Beurang
  • Soré
  • Ngeusi batre Solar
  • Kumpulkeun Énergi kaleuwihan
budak awewe
  • ① Énergi pikeun ngamuat
  • ② Ngecas batré
  • ③ Mindahkeun énergi kana grid
budak awewe
  • Discharge batré pikeun ngarojong beban.
  • Lamun batré teu cukup, sesa kakuatan bakal disadiakeun ti grid nu.
budak awewe

Spésifikasi Sistim

  • Daya Kaluaran Nominal (W)

    15.000
  • Kamampuh énergi (kWh)

    5.1 ~ 40.8
  • Jenis Batré

    Litium beusi fosfat (LFP)
  • Peunteun Perlindungan Ingress (Sistem)

    IP65
  • Garansi (Taun)

    5 / 10 Taun (Pilihan)

Inverter

  • Modél

  • SUN15000S-U/I

Input PV

  • Max.Daya Input (W)

    4 * 7.200
  • Max.Tegangan Input (V)

    600
  • Rentang Tegangan MPPT (V)

    120 ~ 550
  • Mimitian Tegangan Operasi (V)

    150
  • Max.Input Ayeuna (A)

    27 + 27 + 27 + 27
  • Max.Arus pondok (A)

    40 + 40 + 40 + 40
  • Nomer MPPT

    4
  • Jumlah String per MPPT

    2

Input batré

  • Tegangan Nominal (V)

    204
  • Rentang Tegangan Operasi (V)

    75 - 550
  • Métode ngeusi batre

    Adaptasi diri kana BMS

AC (Grid)

  • Max.Daya semu (VA)

    15.000
  • Max.Daya Input (VA)

    22.000
  • Jinis grid

    Fase pamisah, L1 / L2 / N / PE
  • Frékuénsi Nominal (Hz)

    60
  • Rentang Tegangan Grid (V)

    102 ~ 132 / 204 ~ 264
  • Tegangan Nominal (V)

    120 / 240
  • Rentang Frékuénsi (Hz)

    55 - 65
  • Max.Arus kaluaran (A)

    68.2
  • Max.Input Ayeuna (A)

    91.6
  • THDI (kakuatan dipeunteun)

    < 3%
  • PF

    -0.8 ~ 0.8
  • Ngalihkeun Waktos (Typical)

    10 ms

AC (Nyadangkeun)

  • Max.Daya Aktif (W)

    15.000
  • Frékuénsi Nominal (Hz)

    60
  • Tegangan Nominal (V)

    120 / 240
  • Max.Arus kaluaran (A)

    44
  • THDV (100% R Beban)

    < 2%
  • Leuwih Beban

    105%< Beban ≤ 125%, 10 mnt
  • 125%< Beban ≤ 150%, 1 mnt
  • Beban > 150%, 10 S
  • Kaluaran Paralel

    6 leutak

Efisiensi

  • Max.Efisiensi (BAT ka AC)

    96%
  • Max.Efisiensi (PV ka AC)

    98%
  • Euro.Efisiensi

    97%

Data Umum

  • Ukuran (W * D * H)

    33,3 * 9,4 * 21,7 inci (845 * 240 * 550 mm)
  • Beurat bersih

    110,2 Ibs (50 kg)
  • Rentang Suhu Operasi

    -13°F ~ 140°F (-25℃ ~ 60℃) (45℃ derating)
  • Kalembaban rélatif

    0 ~ 95%
  • Max.Luhurna

    3.000 m (> 2.000 m derating)
  • Éléktronik Protection Gelar

    IP65 / Tipe 4X
  • Tipe Topologi

    Transformerless
  • Konsumsi diri peuting (W)

    < 1
  • Niiskeun

    Alami
  • Noise (dB)

    < 35
  • HMI

    APLIKASI / LCD
  • COM

    RS485 / BISA / WiFi / 4G (Opsional)

Sertifikasi

  • Kasalametan

    UL 1741SA, UL 1699B, CSA 22.2
  • EMC

    FCC Bagian 15 Kelas
  • Kodeu Grid

    IEEE 1547, IEEE 2030.5

Batré

  • Modél

  • RBmax5.1H

Data listrik

  • Énergi Nominal (kWh)

    N * 5.1 (2 Pcs String)
  • Énergi anu tiasa dianggo (kWh) [1]

    N * 4.7
  • Rentang Tegangan Operasi (V)

    102.4 ~ 409.6

Data Umum

  • Ukuran (W * D * H)

    32,2 * 9,4 * 31,7 inci (845 * 240 * 805 mm) (2 Pcs string)
  • Suhu Operasi

    32°F ~ 122°F (0℃ ~ 50℃) (muatan), -4°F ~ 122°F (-20℃ ~ 50℃) (ngaleupaskeun)
  • Suhu Panyimpenan

    -4°F ~ 122°F (-20℃ ~ 50℃)
  • Kalembaban rélatif

    0 ~ 95%
  • Max.Jangkungna (m)

    3.000 m (> 2.000 m derating)
  • Gelar panyalindungan

    IP65
  • Pamasangan

    Taneuh - dipasang / Tembok - dipasang

Sertifikasi

  • Sertifikasi

    IEC 62619, UL 1973, CE, UN 38.3
[1]

Dina kaayaan tés husus

  • Nami file
  • Tipe File
  • Basa
  • pdf_ico

    ROYPOW SUN15000S

  • UA (20kWh) leaflet
  • EN
  • down_ico
  • pdf_ico

    ROYPOW SUN15000S

  • UA (30 kWh) leaflet
  • EN
  • down_ico
  • pdf_ico

    ROYPOW SUN15000S

  • UA (40kWh) leaflet
  • EN
  • down_ico
  • sns-11
  • sns-21
  • sns-31
  • sns-41
  • sns-51

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan