• Runtime Panjang

    Nepi ka 12 jam runtime ngalegaan kanikmatan anjeun.

  • Control calakan

    Hurungkeun / pareumkeun jauh sateuacanna pikeun kanyamanan sareng pangalaman anu teu aya tandingan.

  • Super Tenang

    Ngamungkinkeun pikeun operasi lemes jeung ensures karapihan lengkep pikiran.

produk

Spésifikasi produk

Unduh PDF

Spésifikasi teknis
  • Inverter / Non-inverter

  • Inverter

  • Sasayogian tanaga

  • DC 48 V

  • Kapasitas cooling

  • 5.000 ~ 14.000 BTU / jam

  • Daya input cooling

  • 300 ~ 1100W

  • EER (Rasio Éfisién Énergi)

  • 13 BTU / wh

  • Kapasitas pemanasan

  • 8.000 ~ 15.000 BTU / jam

  • kakuatan input pemanasan

  • 500 ~ 1100W

  • COP (Koéfisién Kinerja)

  • 15 BTU/wh

  • Max.dipeunteun input ayeuna

  • 35 A

  • Aliran hawa (CFM)

  • 341 (Kagancangan luhur)

  • Refrigerant

  • R410A

  • Tingkat bising

  • 55 dB (A)

  • Ukuran (H x W x D)

  • 29,7 x 28,1 x 15,1 (756 x 714 x 384 mm)

  • Beurat bersih

  • 33 Kg

  • Wewengkon aplikasi

  • 12 ~ 16 m2

Catetan
  • Sadaya data dumasar kana prosedur tés standar ROYPOW.Kinerja sabenerna bisa rupa-rupa nurutkeun kaayaan lokal

spanduk
48 V Alternator calakan
spanduk
Batré LiFePO4
spanduk
Panel surya

News & Blogs

ico

Lambaran Data AC

Ngundeuren
  • RoyPow Twitter
  • roypow instagram
  • RoyPow Youtube
  • Roypow linkedin
  • facebook RoyPow

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun wawasan panganyarna ngeunaan téknologi batré litium sareng solusi panyimpen énergi.

xunpan