• img
  • img
produk

Spésifikasi produk

Unduh PDF

Spésifikasi teknis
  • tegangan operasi nominal

  • 40 V ~ 57,6 V

  • kinerja generator

  • Puncak: 11,5 kW @ >4000 rpm, 105 ℃, 20 detik Kontinyu: 5,5 kW @ > 6000 rpm, 105 ℃

  • Efisiensi

  • Puncak: ≥85%

  • Rotor inersia

  • ≤37 kg · cm²

  • Max speed operasional

  • 12000 rpm

  • Sambungan anti-balik

  • Mékanis poka-yoke

  • Komunikasi

  • BISA 2.0B

  • Jenis motor

  • Mesin cakar kutub

  • Jenis cooling

  • Hawa

  • Motor panyalindungan sakabéh

  • Motor: IP25 Inverter: IP6K9K

  • Suhu operasi nominal

  • -30 ℃ ~ 105 ℃

  • Diaméter motor

  • ≤150 mm

  • Panjang motor

  • ≤ 160 mm(tanpa aci sareng katrol)

  • Beurat

  • ≤ 19,84 lbs (9 kg)

Catetan
  • Sadaya data dumasar kana prosedur tés standar ROYPOW.Kinerja sabenerna bisa rupa-rupa nurutkeun kaayaan lokal

spanduk
AC
spanduk
Batré LiFePO4
spanduk
Panel surya

News & Blogs

ico

ROYPOW-RV-Énergi-Panyimpenan-System-brosur

Ngundeuren
ico

48 V Calakan Alternator Data Lambaran

Ngundeuren
  • RoyPow Twitter
  • roypow instagram
  • RoyPow Youtube
  • Roypow linkedin
  • facebook RoyPow

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun wawasan panganyarna ngeunaan téknologi batré litium sareng solusi panyimpen énergi.

xunpan