• img
  • img
produk

Spésifikasi produk

Unduh PDF

Spésifikasi teknis
  • Modél

  • XDC2500-12

  • 48 V rentang tegangan

  • 24 V - 36 / 48 / 54 V - 57 V

  • 12 V rentang tegangan

  • 8 V - 8,5 / 14 / 15,5 V - 16 V

  • Max.Daya Dipeunteun

  • Buck: 2,5 kW (178 A @ 14 V), Naekeun: 2 kW (41 A @ 48 V)
    Modeu Buck: Faktor derating nyaéta 15,5 V - 16 V, 8,5 V-8 V pakait sareng 100% - 0 beban
    Modeu dorongan: Faktor derating nyaéta 54 V - 57 V, 36 V-24 V pakait sareng 100% - 0 beban

  • rentang panyalindungan leuwih-suhu

  • 248℉ (120℃)

  • komunikasi CAN

  • komunikasi CAN

  • Tipe hudang

  • KL15

  • waktos precharge

  • Sakali instruksi pre-charge narima, tegangan kapasitor busbar sisi 48 V dilegaan ti 12 V ka dipeunteun 48 V diatur ku controller dina 150 mdet.

  • Kisaran suhu gawé

  • 1. Dina suhu handap -40℉ (-40℃), kaluaran dipareuman.2. Dina suhu antara 104℉ - 140℉ (40 ℃ - 60 ℃), kaluaran kakuatan pinuh kahontal.3. Dina suhu antara 140 ℉ - 185 ℉ (60 ℃ - 85 ℃), linear ngurangan kaluaran 2.500 W - 0 W disadiakeun.4. Dina suhu luhur 185℉ (85℃), kaluaran dipareuman.

  • rating panyalindungan Ingress

  • IP67

  • Beurat

  • <6,6 lbs (3 kg)

  • Diménsi

  • 9,4 x 6,9 x 3,0 inci (238 x 175 x 75 mm)

Catetan
  • Sadaya data dumasar kana prosedur tés standar ROYPOW.Kinerja sabenerna bisa rupa-rupa nurutkeun kaayaan lokal

spanduk
AC
spanduk
Batré LiFePO4
spanduk
Panel surya

News & Blogs

ico

Brosur System Panyimpenan Energi ROYPOW RV

Ngundeuren
ico

DC-DC Parabot Parobah Data Lambaran

Ngundeuren
  • RoyPow Twitter
  • roypow instagram
  • RoyPow Youtube
  • Roypow linkedin
  • facebook RoyPow

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun wawasan panganyarna ngeunaan téknologi batré litium sareng solusi panyimpen énergi.

xunpan