• Leuwih Awét

    Leuwih Awét

    Sél LiFePO4 kelas otomotif.Direkayasa pikeun nolak geter & shock.

  • Ultra-Aman

    Ultra-Aman

    Sababaraha panyalindungan, stabilitas termal & kimiawi tinggi

  • Runtime panjang

    Runtime panjang

    Palayanan anu langkung panjang sareng kinerja tinggi anu konsisten;langkung mileage.

  • Ngecas gancang

    Ngecas gancang

    Bisa dicas leuwih gancang batan accu timbal-asam tradisional

  • Pangropéa-Free

    Pangropéa-Free

    Taya keusikan biasa tina cai sulingan tur euweuh ngagantian batré sering, nyimpen waragad dina kuli jeung pangropéa.

  • Beurat hampang

    Beurat hampang

    Hemat Spasi & Beurat, gampang ditumpuk sareng disimpen.

Spésifikasi produk

Unduh PDF

Spésifikasi teknis
  • Modél

  • XBmax 5.1L

  • XBmax 5.1L-24

  • Tegangan dipeunteun (sél 3.2 V)

  • 51.2 V

  • 25,6 V

  • Kapasitas dipeunteun (@ 0.5C, 77℉/ 25℃)

  • 100 Ah

  • 200 Ah

  • Tegangan maksimum (sél 3,65 V)

  • 58.4 V

  • 29.2 V

  • Tegangan minimum (sél 2,5 V)

  • 40 V

  • 20 V

  • Kapasitas baku (@ 0.5C, 77℉/ 25℃)

  • ≥ 5.12 kWh (ngadukung sambungan paralel nepi ka 8 PCS)

  • ≥ 5.12 kWh (ngadukung sambungan paralel nepi ka 8 PCS)

  • Ngaluarkeun kontinyu / muatan ayeuna (@ 77℉/ 25 ℃, SOC 50%, BOL)

  • 100 A / 50 A

  • 200 A / 100 A

  • Modeu tiis

  • Cooling alam (pasif).

  • Cooling alam (pasif).

  • rentang gawé SOC

  • 5% - 100%

  • 5% - 100%

  • rating panyalindungan Ingress

  • IP65

  • IP65

  • Daur hirup (@ 77℉/ 25 ℃, muatan 0,5C, ngurangan 1C, DoD 50%

  • > 6.000

  • > 6.000

  • Kapasitas sésana dina tungtung umur (nurutkeun periode garansi, pola nyetir, profil temp, jsb)

  • EOL 70%

  • EOL 70%

  • Suhu ngecas

  • -4 ℉ ~ 131℉ (-20 ℃ ~ 55 ℃ )

  • -4 ℉ ~ 131℉ (-20 ℃ ~ 55 ℃ )

  • Suhu ngaleupaskeun

  • -4 ℉ ~ 131℉ (-20 ℃ ~ 55 ℃ )

  • -4 ℉ ~ 131℉ (-20 ℃ ~ 55 ℃ )

  • Suhu neundeun (sabulan)

  • -4 ℉ ~ 131℉ (-20 ℃ ~ 55 ℃ )

  • -4 ℉ ~ 131℉ (-20 ℃ ~ 55 ℃ )

  • Suhu neundeun (sataun)

  • 32 ℉ ~ 95℉ (0 ℃ ~ 35 ℃ )

  • 32 ℉ ~ 95℉ (0 ℃ ~ 35 ℃ )

  • Ukuran (L x W x H)

  • 20,15 x 14,88 x 8,26 inci (512 x 378 x 210 mm)

  • 20,15 x 14,88 x 8,26 inci (512 x 378 x 210 mm)

  • Beurat

  • 99,2 lbs (45 kg)

  • 99,2 lbs (45 kg)

Catetan
  • 1. Ngan tanaga otorisasi anu diwenangkeun pikeun beroperasi atawa nyieun pangaluyuan kana accu

  • 2. Sadaya data dumasar kana prosedur uji baku ROYPOW.Kinerja sabenerna bisa rupa-rupa nurutkeun kaayaan lokal

  • 3. 6.000 siklus achievable lamun batréna teu discharged handap 50% DOD.3.500 siklus dina 70% DoD

spanduk
AC
spanduk
48 V Alternator calakan
spanduk
Panel surya

News & Blogs

ico

Brosur System Panyimpenan Energi ROYPOW RV

Ngundeuren
ico

Lembar Data Batré LiFePO4

Ngundeuren
  • RoyPow Twitter
  • roypow instagram
  • RoyPow Youtube
  • Roypow linkedin
  • facebook RoyPow

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun wawasan panganyarna ngeunaan téknologi batré litium sareng solusi panyimpen énergi.

xunpan