• img
  • img
prodcut

Spésifikasi produk

Unduh PDF

UMUM
  • 48 V rentang tegangan

  • 24 V - 36 / 48 / 54 V - 60 V

  • 12 V rentang tegangan

  • 8 V - 14 V - 16 V

  • Max.kakuatan

  • Buck: 2,5 kW (178 A);Naekeun: 2 kW (41 A)

  • Jenis komunikasi

  • komunikasi CAN

  • Jenis aktivasina

  • KL15

  • rentang panyalindungan leuwih-suhu

  • 248℉ (120℃)

OPERASI
  • waktos precharge

  • Sakali instruksi pre-charge ditampi, tegangan kapasitor busbar sisi 48 V dilegakeun tina 12 V ka 48 V dina 150 mdet.

  • Kisaran suhu gawé

  • 1. Dina suhu handap -4℉ (-20℃), kaluaran dipareuman.
    2. Dina suhu antara 104℉ - 140℉ (40℃ - 60℃), pinuh
    kaluaran kakuatan ngahontal.
    3. Dina suhu antara 140℉ - 185℉ (60℃ - 85℃), éta
    nyadiakeun kaluaran ngurangan linier 2.500 W-0 W.
    4. Dina suhu luhur 185℉ (85℃), kaluaran dipareuman.

LAIN
  • rating panyalindungan

  • IP67

  • Beurat

  • <6,6 lbs (3 kg)

  • Diménsi

  • 9,4 x 6,9 x 3,0 inci (238 x 175 x 75 mm)

Catetan
  • Sadaya data dumasar kana prosedur tés standar RoyPow.Kinerja sabenerna bisa rupa-rupa nurutkeun kaayaan lokal

spanduk
48 V alternator calakan
spanduk
Sadaya-dina-hiji inverter muatan surya
spanduk
batré LiFePO4
spanduk
Panel surya
spanduk
Variabel-speed HVAC

News & Blogs

ico

converter DC-DC

Ngundeuren
  • sns-11
  • sns-21
  • sns-31
  • sns-41
  • sns-51

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan