Periode Garansi

  • Pikeun batréna, ti tanggal dibeuli, lima taun disadiakeun pikeun layanan jaminan.

  • Pikeun asesoris sapertos pangecas, kabel, sareng sajabana, ti tanggal pameseran, sataun disayogikeun pikeun jasa garansi.

  • Mangsa garansi tiasa béda-béda dumasar nagara sareng tunduk kana undang-undang sareng peraturan lokal.

Pernyataan jaminan

Distributor tanggung jawab jasa ka konsumén, Bagian gratis sareng dukungan téknis disayogikeun ku ROYPOW ka distributor kami

- ROYPOW nyayogikeun jaminan dina kaayaan ieu:
  • Produk aya dina jangka waktu jaminan anu ditangtukeun;

  • Produk biasana dianggo, tanpa masalah kualitas buatan manusa;

  • Taya disassembly diidinan, pangropéa, jsb;

  • Nomer serial produk, labél pabrik sareng tanda sanésna henteu robek atanapi dirobih.

Pangaluaran tina Garansi

1. Produk ngaleuwihan jaman jaminan tanpa purchasing extension jaminan;

2. Ruksakna disababkeun ku nyiksa manusa, kaasup tapi teu diwatesan ka nutupan deformasi, tabrakan disababkeun ku dampak, serelek, sarta tusukan;

3. Ngabongkar batré tanpa otorisasina ROYPOW;

4. Gagal pikeun digawé atawa keur torn handap dina lingkungan kasar jeung suhu luhur, kalembaban, lebu, corrosives jeung bahan peledak, jsb;

5. Ruksakna disababkeun ku sirkuit pondok;

6. Ruksakna disababkeun ku carjer teu minuhan sarat nu teu patuh jeung manual produk;

7. Ruksakna ku force majeure, saperti kahuruan, lini, caah, angin topan, jeung sajabana;

8. Ruksakna disababkeun ku instalasi bener teu patuh jeung manual produk;

9. Produk tanpa mérek dagang ROYPOW / nomer serial.

Prosedur Klaim

  • 1. Mangga sateuacanna ngahubungan dealer anjeun pikeun pariksa alat nu disangka cacad.

  • 2. Punten turutan pituduh dealer anjeun pikeun masihan inpormasi anu cekap nalika alat anjeun disangka lepat sareng kartu garansi, invoice pameseran produk, sareng dokumén anu aya hubunganana upami diperyogikeun.

  • 3. Sakali kasalahan alat Anjeun dikonfirmasi, dealer anjeun diperlukeun pikeun ngirim klaim jaminan ka ROYPOW atawa mitra layanan otorisasi kalayan sagala informasi diperlukeun disadiakeun.

  • 4. Samentara éta, anjeun tiasa ngahubungan ROYPOW pikeun pitulung via:

Pangubaran

Upami alat janten cacad salami periode garansi anu diakui ku ROYPOW, ROYPOW atanapi mitra jasa otorisasi lokalna wajib nyayogikeun jasa ka palanggan, alat éta bakal tunduk kana pilihan kami di handap:

    • repaired ku puseur layanan ROYPOW, atawa

    • repaired dina situs, atawa

  • swapped pikeun alat ngagantian kalawan spésifikasi sarimbag nurutkeun model na hirup layanan.

Dina kasus katilu, ROYPOW bakal ngirim alat ngagantian sanggeus RMA dikonfirmasi.alat nu diganti bakal inherit mangsa jaminan sésana tina alat saméméhna.Dina hal ieu, anjeun teu nampi kartu jaminan anyar saprak hak jaminan anjeun kacatet dina database layanan ROYPOW.

Upami anjeun hoyong mésér perpanjangan jaminan ROYPOW dumasar kana garansi standar, mangga ngahubungi ROYPOW pikeun kéngingkeun inpormasi anu lengkep.

Catetan:

Pernyataan jaminan ieu ngan lumaku pikeun wewengkon di luar Daratan Cina.Punten dicatet yén ROYPOW ngagaduhan katerangan pamungkas dina pernyataan jaminan ieu.

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • facebook ROYPOW

Ngalanggan newsletter kami

Kéngingkeun kamajuan ROYPOW panganyarna, wawasan sareng kagiatan ngeunaan solusi énergi anu tiasa diperbaharui.

xunpan